Jüri Ödülü Yaşar- Sadi Tekin'in

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, tarafından düzenlenen 'Valilik Kupası Halk Oyunları' yarışmasında Korkuteli'ni temsil eden Yaşar â€'Sadi Tekin İlköğretim Okulu 'Jüri Ödülüne' layık görüldü.

Jüri Ödülü Yaşar- Sadi Tekin'in
İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Valilik Kupası Halk Oyunları Yarışmaları sona erdi. Dilek Sabancı Spor Salonu'nda düzenlenen yarışmalara Antalya genelinden 79 halk oyunları ekibi katıldı. Yarışmaya katılan ve Korkuteli'ni temsil eden Yaşar Şadi Tekin İlköğretim Okulu Jüri ödülüne layık görüldü.
Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, il genelindeki 400 okulda halk oyunları ekibi olduğunu belirterek, Türkiye'de en fazla halk oyunu ekibinin Antalya'da bulunduğunu söyledi. Gülay, "Kültürümüze sahip çıkmanın en önemli göstergesi, birikimlerimizi günümüze yansıtan eserleri yaşatmak" dedi.
Yarışmaya katılan ve Korkuteli'ni temsil eden Yaşar Sadi Tekin İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Çetin, "okul olarak yoğun bir şekilde çalışarak yarışmaya katıldık. Yarışmaya bizim gibi 79 halk oyunu ekibi katıldı. Biz 16 kişilik bir öğrenci gurubu ile yarışmaya katıldık. Yarışma öncesinde müzik öğretmenlerimiz Tevfik ve Selvihan Özen, öğrencilerimizi günlerce çalıştırarak yarışmaya hazırladılar ve yarışma sonrası mansiyon ödülünü aldık" dedi.