Eyvah Eyvah Almanya'da galaya çıktı

Başrollerini Demet Akbağ ve Ata Demirer'in oynadığı 'Eyvah Eyvah' filminin Almanya galası, başkent Berlin'de gerçekleştirildi.

Eyvah Eyvah Almanya'da galaya çıktı
Başrol oyuncuları Demirer ve Akbağ filmin gösterime girdiği salonda Türk izleyiciler tarafından coşkuyla karşılandı. İkili ilgiden oldukça memnun kaldı.

Gösterimin ardından bir teşekkür konuşması yapan filmin senaristi ve başrol oyuncusu ünlü komedyen Ata Demirer, filmi yazarken sevdiği her motiften yararlandığını dolayısıyla ortaya Türk insanını anlatan bir filmin çıktığını söyledi.

Akbağ da Berlin'de her zaman çok büyük coşkuyla karşılandıklarını, bunun gurbette vatana duyulan özlemden kaynaklandığını belirterek, filmin fragmanından itibaren eğlenen vatandaşlarla birlikte kendilerinin de çok büyük bir zevk aldığını bildirdi.

Akbağ, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, filmlerin galası için Almanya'da her zaman önce Berlin'e geldiklerini, bu kez de seyirciler ile birlikte çok eğlendiklerini söyledi.

Türk sinemasında bugüne kadar iyi senaryo bulmanın zor olduğunu ifade eden Akbağ, artık bu durumun değiştiğini ve Türkiye'de çok iyi senaryoların hazırlandığını sözlerine ekledi.

Ata Demirer de tatil yapmayı da sevdiği bir yöre olan Çanakkale ve çevresinde film çevirmenin kendisine büyük zevk verdiğini, filmde her kesimden insanın yer almasının birçok hikayeyi de beraberinde getirdiğini kaydetti.

Yönetmen Algül, yaptığı işi sevdiğini, vatandaşların filmi beğenmelerini ümit ettiğini belirtti. Akbağ ve Demirer, hayranlarıyla fotoğraf çektirip imza dağıttı.