Burdur'da Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni

Burdur Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası işbirliğinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Vergi Öödül Töreni'nde, 2008 yılı vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Burdur'da Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleşen törende açılış konuşması yapan Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, konuşmasında Burdur'un teşvik kapsamında 2'inci bölgede olmasına sitem etti. Başkan Varol, Burdur Milletvekillerinden teşvik kapsamında Burdur'un 3'üncü bölgeye alınması için çalışacaklarına dair söz istedi.
Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ise yaptığı konuşmasında "Burada kendilerine, fazlasıyla hak ettikleri ödüllerini takdim edeceğimiz arkadaşlar nezdinde, ülkemizdeki ve ilimizdeki her zorluğu aşmasını bilerek, ciddi katkılar sağlayan tüm müteşebbisimize, vergi mükelleflerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Açılış konuşmalarının ardından Gelir Vergisi, İl ve İlçe Kurumlar Vergisi, İhracat, KDV, İşlem Hacmi bazında Vergi Rekortmenleri ödüllendirildi. Vergi Rekortmenlerinin ödüllerin Burdur Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti Burdur Milletvekili Mehmet Alp ve CHP Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan tarafından verildi.