Asiad'dan İşadamları İçin Kaynaşma Gecesi Düzenledi

Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Aydın'daki işadamları için kaynaşma gecesi düzenledi

Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) Aydın'daki işadamları için kaynaşma gecesi düzenledi. İl merkezinde bir restoranda düzenlenen yemekli gecede geçen dönem yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
Geceye Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, ASİAD Başkanı Semih Menzilci, Sanayi Odası Meclis Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın Marangozlar Odası Başkanı Süleyman Algün, Sarraflar Derneği Başkanı Mehmet Bağcı işadamları ve davetliler katıldı.
Yemekli gecenin açışlında konuşan ASİAD Başkanı Semih Menzilci 1994 yılında 7 işadamının bir araya gelmesi ile kurulan derneğin, bugün 110 üyeye ulaştığını ve Aydın ekonomisine yön verdiklerini belirterek "Amacımız ülke sorunları ile birlikte ilimizdeki başta ekonomik ve istihdam sorununun çözümüne katkı sağlamaktır" dedi.
Gelişen ve değişen siyasi-ekonomik şartların sivil toplum kuruluşlarının ne derece önemli olduğunu ortaya koyduğunu belirten Başkan Menzilci "Kuruluş amacına uygun olarak sivil gücünü serbest piyasa ve demokrasinin tüm kurum ve kuralları ile sağlıklı işlemesini her fırsatta sergileyen derneğimiz ASİAD, şu an itibariyle 110 üye sayısına ulaşmış bulunmaktadır. Yönetim kurulu olarak üyelerimizin teşkilatlanıp gelişmesini sağlamak ve aralarındaki paylaşma kültürünü geliştirmek için çalışmalarına devam etmektedir. Amaçlarımız doğrultusunda hizmet ederken derneğimizin bakış açısı, yerel koşul ve duyarlılıklar da dikkate alarak ilimiz ekonomisini ve işadamlarını küresel ekonominin etkin bir parçası haline getirmektir. Derneğimiz ayrıca federasyonumuz aracılığı ile ülke sorunlarına ilişkin tespitlerini, düşüncelerini ve önerilerini kamuoyu ile paylaşmayı bu konuda katılımcı öneriler getirmeyi görev edinmiştir" dedi.
Gecede TUSKON İş Geliştirme Platformları Koordinatörlerinden Talha Sarıaslan üyeler ve davetlilere TUSKON'un iş geliştirme platformlarını anlattı.
Gecenin sonunda protokol üyeleri tarafından ASİAD'ın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Semih Ergen, Akçan Kurtulmuş, Osman Boztepe, Haluk Aydos, Mahmut Petekkaya, Ahmet Celal Kavcar ve Şenol Bakış'a plaket verildi.