Ak Parti Canik İlçe Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Canik İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi'nde yapıldı.

Ak Parti Canik İlçe Danışma Meclis Toplantısı
  AK Parti Canik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu , Canik Belediye Başkanı Osman Genç , İl Genel Meclis Üyeleri , Belediye Meclis Üyeleri , mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı . Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu , " Teşkilat olarak ayakta durabilmenin yolu sürekli aktif olmaktan ve halkın sorunlarına eğilmekten geçiyor . AK Parti Canik İlçe Teşkilatı olarak bu zamana kadar bu görevi layıkıyla yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz " dedi .
Türkiye ' nin hızlı bir şekilde kurumsal , kentsel ve kültürel anlamda geliştiğine işaret ederek Samsun ve Canik ' in bu gelişime fazlasıyla ayak uydurduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç , " Türkiye ' nin bu gelişimine hız katan bir belediyecilik anlayışını meydana getirdik . Şeffaf ve aynı zamanda girişimci kimliğimizle Canik ' i yaşanılabilir kent kimliğine kavuşturduk . Bu yönde yaptığımız ve ' 3-K ' diye adlandırdığımız kurumsal , kentsel ve kültürel projelerle ilçemizi yeniden yapılandırarak büyük yol kat ettik . Yapılan hizmetlerde mensubu olduğumuz partimizin ve teşkilatlarımızın hatırı sayılır emeklerini göz ardı edemeyiz . Halka hizmette topyekun mücadelemizi sürdürerek birlik ve beraberlik içerisinde Canik ' i hep birlikte geleceğe taşıyacağız " şeklinde konuştu .