Gaziantep İl Özel İdaresi Logo Yarışması

Gaziantep İl Özel İdaresi logo yarışması ve faaliyet tanıtım programı, Grand Otel'de yapıldı.

Programa, Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Suriye'nin Gaziantep Başkonsolosu Haitham Saad, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cafer Yılmaz, Gaziantep Emniyet Müdürü Halil Yılmaz, il özel idare meclis üyeleri ile diğer davetliler katıldı. Programın açılışında konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yılmaz, 2009 yılının genel değerlendirmesini yaptı. Daha sonra bir konuşma yapan Vali Kamçı, "İl Özel
İdaresi'nin kurum kapasitesini artıracak ve kurumu yansıtacak bir kimliğin oluşturulması kaçınılmaz olmuştur. Günümüzde teknolojik imkan ve iletişim dili çok iyi kullanılmalıdır. Bu noktada özel ya da kamu kurumlarının kendini tanıtma, görünürlüğünü daha belirgin hale getirme ve varlığına vurgu yapma amacıyla bir logo kullanması zorunluluktur" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Kamçı, logo yarışmasında birinci, ikinci ve üçüncü olan yarışmacılara plaketlerini takdim etti. Ayrıca yarışmada birinci olan Seyit Mehmet Buçukluoğlu'na 3 bin TL, ikinci Aslı Aypak'a bin 500 TL, üçüncü Mustafa Özzorlar'a da bin TL para ödülü verildi.