Erenler'de Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi Başlıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce, kaldırım işgallerinin son bulması için başlatılan 'Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi' Adapazarı, Ferizli ve Söğütlü ilçelerinin ardından Erenler'de start alıyor

Erenler'de Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi Başlıyor
Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce, kaldırım işgallerinin son bulması için başlatılan 'Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi' Adapazarı, Ferizli ve Söğütlü ilçelerinin ardından Erenler'de start alıyor.
Çalışmayı Erenler Belediyesi ile birlikte yapacaklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Zabıta İşleri Daire Başkanı Yusuf Çelebi, pazartesi gününden itibaren çalışmaya başlayacaklarını ifade etti. Erenler esnafından çalışmaya destek beklediklerini söyleyen Yusuf Çelebi, "Şehrimizde işgallerin son bulması amacıyla başlatmış olduğumuz bu çalışmada öncelikli olarak Adapazarı Belediyesi'yle şehir merkezinde bir çalışma yapmıştık. Daha sonra Ferizli ve Söğütlü Belediyelerimiz ile ortak bir çalışma yaparak çalışmayı devam ettirmiştik. Çalışmayı şimdi de Erenler'de uygulayacağız. Amacımız kaldırımlarımızı işgallerden kurtarmak. Bu konuda ciddi duyarlılık gösteren Erenler Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk'e teşekkürlerimizi sunuyor, ilçe esnafımızdan çalışmaya destek vermelerini bekliyoruz" diye konuştu.
Kentime Sahip Çıkıyorum Projesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile Erenler Belediyesi'nin ortaklaşa bir çalışması olduğunu dile getiren Cavit Öztürk ise, "Bu çalışmada tek bir amacımız var. O da ilçemizin daha modern ve çağdaş bir görünüme kavuşmasını sağlamak. Bu konuda Erenler halkından ve özellikle ilçe esnafımızdan bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Çalışma pazartesiden itibaren başlıyor" diye konuştu.