25 Şubat Süper Loto Çekiliş Sorgulama

Milli Piyango İdaresi'ce düzenlenen Süper Loto şans oyununun 123. hafta çekilişi 25 Şubat 2010'da gerçekleştirildi ama 6 (altı) bilen çıkmaması umutları haftaya bıraktı.

25 Şubat Süper Loto Çekiliş Sorgulama
Milli Piyango İdaresi'nin Şans Topu oyununun 123.hafta çekilişi dün gerçekleşmesine rağmen 6 (altı) bilenin çıkmaması umutları haftaya erteletti.
 
18 Şubat 2010 tarihli çekilişte 6 bilen bir kişiye 8 milyon 291 bin 325 lira 10 kuruş ikramiye dağıtan Süper Loto 6/54 oyununun bu hafta 6 bileni çıkmayınca 1 milyon 57 bin 543 lira 93 kuruş haftaya devretmiş oldu.

25 Şubat kazanan numarlar ; 6, 10, 12, 14, 26, 47

Süper Loto'nun 123. haftasında 6 bilen çıkmadığından dolayı, dağıtılan ikramiye miktarı az oldu. Süper Loto'nun 123. haftasında toplamda 1 (bir) milyondan fazla ikramiye dağıtılmış oldu.

Süper Loto'nun 25 Şubat çekişilinde kazanılan hasılattan ise, Türkiye'nin tanıtımı, Çocuk Esirgeme Kurumu, Olimpiyat Oyunları, Savunma Sanayi ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna 1 milyon 269 bin 51 lira 42 kuruş, KDV olarak 839 bin 906 lira 54 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 470 bin 19 lira 5 kuruş aktarılacak

SÜPER LOTO'NUN TÜYOSU VAR MI?

Mevsimlere, aylara göre çıkan sayıların eşleştiği ya da farklılaştığını yazanlar olsa da ertesi dönemde bunun tekrarlanacağının hiçbir garantisi bulunmuyor. Bazı sayılar nedense çok çıkıyor, kimileri de daha az. Bu sayı seçiminde bir veri olabilir fakat şunu da unutmamalı ki, sayılar çekilişlerde hiçbir zaman sıraya durmazlar. Orada adalet ve eşitlik yoktur. Her çekilişte tüm sayılar aynı çıkma şansına sahiptir

SÜPER LOTO NASIL OYNANIYOR?

Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, katılımcıların 1–54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4 ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunu olarak tanımlanmıştır.

Çekiliş ise özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştiriliyor.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dâhilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlü.
İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğruyor.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmiyor. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekiyor.

Süper Loto 6/54 çekilişleri 25 Ekim 2007 tarihinden itibaren TRT 1 kanalından her Perşembe canlı olarak gerçekleştiriliyor ve büyük ikramiyeyi kazanan olmadığı sürece diğer haftalara devrediyor.

İKRAMİYENİZİ NEREDEN ALACAKSINIZ?

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödeniyor.