Uşak Smmmo'dan Vali Çakacak'a Ziyaret

Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Azmi Yılancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti

Uşak Smmmo'dan Vali Çakacak'a Ziyaret
Uşak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Azmi Yılancıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılancıoğlu ziyaret sırasında Vali özdemir Çakacak'a 1910 yılında Uşak'ta dokunarak ihraç edilen kumaş örneklerini göstererek hediye etti.
Bugün akşam saatlerinde Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret ederek oda çalışmaları hakkında bilgi veren SMMMO Başkanı Yılancıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri kentin sorunlarının çözümü konusunda katkı sunmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Vali Özdemir Çakacak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi. Vali Çakacak, kentin sorunlarını birlikte çözüp sivil toplum örgütleri ile birlikte en güzel hizmeti yapma gayreti içerisinde olacaklarını belirtti.
SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu ziyaret sırasında Uşak'ın yakın tarihi, sanayisi ve ekonomisi ile ilgili Vali Çakacak'a bilgiler verdi. Başkan Yılancıoğlu ayrıca 1910 yılında Uşak'ta üretilen kumaşların örneklerini gösterdi. Söz konusu kumaşların tarihi değer taşıdığını da dikkati çeken Yılancıoğlu, bugün kentte 1910 yıllarında üretilen marka kumaşların üretilemediğini ifade etti. Yılancıoğlu daha sonra 1910 yılı kumaş örneklerini Vali Özdemir Çakacak'a hediye etti.
Vali Özdemir Çakacak ise kumaşların çok büyük bir hazine olduğunu, Uşak sanayicisinin en önemli zenginliğin üretim kültürüne sahip olması olduğunu söyledi. Üretim kültürünün sonucu olarak da merkezde iki ve Karahallı İlçesinde bir tane olmak üzere üç tane organize sanayi bölgesi kurulmuş olduğunu da anlatan Vali Çakacak, ziyaret sonrası SMMMO yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.