Samsun'da maaşını almak gittiği bankada 'İzmir'den çektiniz' cevabını aldı

Samsun'da maaşını özel bir banka aracılığı ile alan vatandaş, maaşını almak için gittiği bankada, 'Maaşınızı İzmir Bornova Şubesi'nden elden çektiniz'

Samsun'da maaşını özel bir banka aracılığı ile alan vatandaş, maaşını almak için gittiği bankada, 'Maaşınızı İzmir Bornova Şubesi'nden elden çektiniz' şeklindeki cevabı karşısında ne yapacağını şaşırdı.

İlkadım ilçesinde H.A.(29) isimli vatandaş, 950 TL aylık maaşını almak için özel bir bankanın Samsun Şubesi'ne gitti. İlk etapta maaşını ATM cihazından almak isteyen vatandaş, maaşının hesapta olmadığını görünce şubeye başvurarak maaşının yatıp yatmadığını sordu.

Banka personeli, maaşının yattığını ve İzmir'in Bornova Şubesi'nde kendisine elden teslim edildiğini bilgisini verdi. Bu cevap karşısında şoke olan H.A. polis merkezine giderek, kendi bilgilerini kullanarak hesabından maaşını alan kişi hakkında şikayette bulundu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Maaşı çeken kişinin isim benzerliğiyle yaşanan bir karışıklık sonucu mu parayı çektiği, yoksa dolandırıcı mı olduğu araştırılıyor.