Toç Bir Sen'den Geleneksel Son Bahar Toplantısı

Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ BİR-SEN) Sakarya Şubesi tarafından Donatım Öğretmen Evinde geleneksel sonbahar toplantısı düzenlendi.

Toç Bir Sen'den Geleneksel Son Bahar Toplantısı
TOÇ BİR-SEN Sakarya Şubesi tarafından Donatım öğretmen Evinde düzenlenen sonbahar kahvaltısında konuşan Şube Başkanı Bayram Özmen yılda iki kez gerçekleştirilen toplantıya katılanlara teşekkür etti. Özmen, "31 Ekim tarihinde yapılan kongrenin ardından göreve 2. kez başladık. Yılda iki sefer yapmış olduğumuz bu toplantımıza katıldığını için teşekkür ederim. Burada hem 2010 yılında yapılan çalışmaları değerlendireceğiz hem de 2011 yılının planlamasını yapmak istiyoruz" dedi.
Orman Bölge Müdürlüğünde toplam bin 400 çalışanın olduğunu söyleyen Özmen, "Bu bin 400 kişinin yüzde 70'i sendika üyesi. Bizim amacımız tüm çalışanların sendika üyesi olmasını sağlamak. İlle de bizim sendikamıza üye olun demiyoruz. Amacımız hangi sendika olursa olsun tüm çalışanların sendikalı olmalarıdır. İşçilere verilen hakların bizlere de verilmesi bizi sevindiriyor. Bin 400 kişinin sendikasız olan yüzde 30'luk kısmı için çalışmalarımız her gün daha da artacak şekilde sürecektir" diye konuştu.