Sigara İçmek İsterken Feci Şekilde Yandı

Diyarbakır'da eline ve yüzüne kolonya sürdükten sonra sigaraya yakan 1 kişi feci şekilde yanarak hastanelik olurken ambulans helikopterle Gaziantep'e getirildi.

Sigara İçmek İsterken Feci Şekilde Yandı
Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Kulp İlçesi'nde 25 yaşındaki Ender Ay sabah saatlerinde evde otururken eline ve yüzüne kolonya döktükten sonra çakmakla sigarasını yakmak istedi. Bu sırada elbiseleri tutuşan genç bir anda alevler içinde kaldı. Alev alan talihsiz gencin imdadına yakınları yetişerek alevleri söndürdü. Vücudu feci şekilde yanan Ender Ay hemen Kulp Devlet Hastanesi'ne buradan Diyarbakır Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Diyarbakır Dicle Üniversitesi'ndeki yanık merkezinde yer bulunmaması
nedeniyle Gaziantep'e götürülmek istenen Ay için Sağlık Bakanlığı'nın Van'da bulunan ambulans helikopterden yardım istendi. Bunun üzerine Van'dan havalanan ambulans helikopter, Diyarbakır'daki hastayı alarak Gaziantep Havalimanı'na getirdi. Burada hazır bekletilen ambulans ile şahıs Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'ne getirildi. Ender Ay'ın yüzünde ve vücudunda 2-3 derece yanık oluştuğu öğrenildi. 1 çocuk babası olan ve alçı dekorasyon işinde çalışan Ay'ın tedavisi sürüyor.