İpekyolu Kalkınma Ajansı'ndan Kaymakam Yücel'e Ziyaret

İpekyolu Kalkınma Ajansı Kilis Yatırım Destek Ofisi (YDO) yetkilileri, Musabeyli Kaymakamı Harun Yücel'i makamında ziyaret etti.

İpekyolu Kalkınma Ajansı'ndan Kaymakam Yücel'e Ziyaret
YDO Koordinatörü Yasemen Özlem Mailoğlu ve Kilis YDO uzmanı Orhan Tayşi, Musabeyli Kaymakamı Harun Yücel'i makamında ziyaret ederek 2010 yılı proje teklif çağrısıyla ilgili bilgilendirme yaptı.
Musabeyli Özel İdare Müdürü Murat Ertural'ın da hazır bulunduğu görüşmede yörenin sorunları ve potansiyeli üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Musabeyli'de bulunan KOBİ'leri ve kar amacı gütmeyen kurumları proje hazırlama konusunda teşvik eden Harun Yücel yörenin gelişmesi için devlet yardımlarından bilinçli bir şekilde faydalanmanın önemini vurguladı. Son başvuru tarihinin 20 Aralık 2010'a kadar ertelendiğini belirten Yasemen Özlem Mailoğlu "tarım, turizm ve sanayi ana başlıklarıyla ilgili KOBİ'lerin
ve kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının da başvuruda bulunabilecekler. Yatırımcıların; Kilis Ticaret ve Sanayi Odası ikinci katında hizmet veren Kilis Yatırım Ofisini ziyaret ederek bilgi alabileceklerini bunun yanı sıra bilgilendirme amacıyla önümüzdeki hafta toplantılar düzenlemeyi planlıyoruz. Tüm Kilis halkının da toplantılara katılımını bekliyoruz" dedi.