Halkbank Gediz Şubesi Yenilendi

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, uzun zamandan beri faaliyetini sürdüren Halk Bankası Şubesi yenilendi.

Halkbank Gediz Şubesi Yenilendi
Halk Bankası Gediz Şube Müdürü Kemal Sevinç, Üreten Türkiye'ye sunduğu finansal destekle 72 yıldır ülke ekonomisinin kalkınmasında büyük rol oynayan Halkbank'ın, Gediz Şubesi'ni elden geçirerek yenilediğini söyledi.
Tadilat süresince kullandığı geçici mekandan asli yerine taşınan Gediz Şubesi, gelişmiş altyapısı, üstün teknoloji donanımı ve modern dekorasyonuyla dikkat çektiğini belirten Halkbank Gediz Şube Müdürü Kemal Sevinç, yapılan tadilatla modern ve çağdaş bir görünüme kavuşan şube binasının üst kattaki eski lojmanının da şubeye eklenmesiyle hem müşterilerin hem personelin rahatladığını ifade etti. Gediz Şubesi'nin genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu da sözlerine ekleyen Müdür Sevinç, "Amacımız, yenilenen hizmet binamızla müşterilerimize daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermek. Halkbank son yıllarda yaptığı atılımlarla özel bankalarla rahatça rekabet edebilir bir seviyeye geldi. Faizli ve faizsiz seçeneklere sahip geniş ürün yelpazemizle müşterilerimize güvenli ve yüksek kazanç imkanı sunuyoruz. Düşük faizli kredilerimizle sadece iyi günde değil, kötü günde de daima müşterilerimize destek olmaya devam ediyoruz. Şubemiz, esnaf ve KOBİ bankacılığı ile bireysel bankacılığın tüm alanlarında hizmet veriyor. KOBİ'ler, uluslararası rekabet güçlerini artırmalarına, üretim yöntemlerini iyileştirmelerine, standardizasyonu sağlamalarına ve ürün çeşitlendirmesine yönelmelerine destek olacak kredili ürün çeşitlerine şubeden ulaşabiliyorlar. KOBİ'ler Gediz Şubesi'nin sunduğu hem banka kaynaklı hem de yurtdışı kaynaklı uzun vadeli, düşük faizli kredi imkanlarından yararlanabiliyorlar" dedi.
Gediz Şubesinde, başta konut ve tüketici kredileri olmak üzere bireysel bankacılık alanındaki tüm kredili ürün çeşitlerinin müşterilerin hizmetine sunulduğunu kaydeden Müdür Sevinç, kredi kartı talebinde bulunma, kredili mevduat hesabı açtırma, internet bankacılığı talimatı verme gibi her türlü bireysel bankacılık işlemlerini de en hızlı şekilde gerçekleştirdiklerini dile getirdi.