Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenece 6. İmam Hatipliler Kurultayı'na katılacak. (10.00)

- Başbakan

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beyoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenece 6. İmam Hatipliler Kurultayı'na katılacak. (10.00)

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Havaalanı'nda toplu açılış törenine katılacak. (13.30)

- Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konutu'nda Filistin Devlet Başkanı Mahmut Abbas ile görüşecek. (18.00)

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da, partisinin Kepez ilçe teşkilatınca, 'Kadına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 76'ıncı Yıldönümü' dolayısıyla düzenlenen etkinliğe ve partisine yeni katılan üyelere rozet takılması törenine katılacak. (13.30 / 16.30)

- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hatay'ın Belen ile Mersin'in Tarsus ilçelerinde açılış ve ziyaretler gerçekleştirecek. (10.30 / 16.00)

- Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı yapılacak.

- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin Tarımsal Gücü ve Geleceği' konulu rapor, Elazığ'da kamuoyu ile paylaşılacak. Programa, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker de katılacak.

- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a gelecek. (11.00)

- AK Parti ve CHP İzmir İl Kadın Kolları başkanlıkları, 'Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı' verilişinin 76. yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenk sunacak. (12.00)

- Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznur, İzmir'de basın toplantısı düzenleyecek.

- Beşiktaş Kulübü'nün Olağan Divan Kurulu toplantısı yapılacak. (10.00)

- Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasına Beşiktaş–Bursaspor, Konyaspor–Gençlerbirliği, Medical Park Antalyaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe-Kardemir D.Ç. Karabükspor maçlarıyla devam edilecek. (14.00 / 16.00 / 19.00)

- Bank Asya 1. Lig'de 15. hafta Kartalspor-Mersin İdmanyurdu, Güngören Belediyespor–Samsunspor, Kayseri Erciyesspor–Karşıyaka, Orduspor–Diyarbakırspor, Gaziantep B.Ş. Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor, Denizlispor–Giresunspor ve Çaykur Rizespor–Adanaspor maçlarıyla tamamlanacak. (13.30 / 17.00 / 19.00)

- Beko Basketbol Ligi hafta Efes Pilsen–Türk Telekom arasında oynanacak karşılaşma ilme tamamlanacak. (17.00)