Boztepe'ye Yeni Yol Teklifi

Ordu İl Genel Meclisi Başkanı Engin Tekintaş, Boztepe'ye ulaşımı kolaylaştıracak alternatif bir yolun ihtiyaç haline geldiğini söyledi.

Boztepe'ye Yeni Yol Teklifi
Engin Tekintaş , yaptığı açıklamada, şehrin önemli mesire ve turistik yerlerinden olan Boztepe'ye ulaşımda kullanılan mevcut yola alternatif yeni bir yolun yapılması gerektiğini, bu konudaki projelere destek vereceklerini kaydetti. Boztepe'ye ulaşımın kolaylıkla sağlanabileceği, geniş, standartları yüksek alternatif yol projesine destek verilmesi gerektiğini ifade eden Tekintaş, "Boztepe'ye artık hem kolay bulunabilir, hem kolay ulaşılabilir alternatif bir yol ihtiyaç haline gelmiştir. Ancak mevcut yolun terk edilemez. Bütün şartlar göz önünde bulundurularak bir değerlendirme yapılması gerekiyor" dedi.
"BOZTEPE CAZİBE MERKEZİ OLUYOR"
Mevcut yolda İl Özel İdaresi sorumluluğunda bulunan kısım için çalışma programlarının bulunduğunu ifade eden Tekintaş, "6 km'lik Boztepe yolunun zirve noktasına kadar olan bölümde 2.5 kilometrelik kısmı İl Özel İdaresi'nin sorumluluğunda bulunuyor. Mevcut yolun geri kalan kısmı da belediyenin sorumluluğunda bulunuyor. Yapılacak işbirliği ile Ordu'nun en önemli turizm değerlerinden olan Boztepe'ye çok daha düzgün ve standartları yüksek bir yolun yapılabileceğini düşünüyoruz. Ayrıca Boztepe'de otel ve diğer turizm yatırımlarının hayata geçirilecek olması buranın cazibe merkezi olmasını hızlandıracak" diye konuştu.