Adana'da Barkotlu Esrar Operasyonu

Diyarbakır'dan Adana'ya getirilen ve polis kontrolünde dikkat çekmemesi için üzerine barkot yerleştirilen 53 kilogram kubar esrar ele geçirilirken, iki kişi de gözaltına alındı.

Adana'da Barkotlu Esrar Operasyonu
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde Y.C. ve S:S.'nin Diyarbakır'dan Adana'ya 53 kilogram kubar esrar getirdiğini ve evlerinde sakladığını belirledi. Bunun üzerine evi ve şahısları takibe alan polisler bir süre sonra eve baskın düzenledi. Şahısların da evde olduğu bir zamanda yapılan baskında evin içinde 53 kilogram kubar esrar ele geçirdi. Ancak
şahısların esrarı yakalatmamak için esrar paketlerinin üzerine barkot yerleştirmesi polisi hayrete düşürdü. Şahısların Diyarbakır'dan esrarı Adana'ya getirirken herhangi bir polis kontrolünde başka bir ürün gibi göstermek amacıyla barkot yerleştirdiği belirlendi. Ele geçirilen esrar ile birlikte iki şahıs emniyete getirilerek sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi.