Miniklerden Büyük Davranış

Düzce Şükran Öney Anaokulu öğrencileri 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeni ile Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek engelli abilerini ve ablalarını yalnız bırakmadılar

Miniklerden Büyük Davranış
Düzce Şükran Öney Anaokulu öğrencileri 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeni ile Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek engelli abilerini ve ablalarını yalnız bırakmadılar. Minikler engelli öğrencilere çeşitli hediyeler götürdüler.
Şükran Öney Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeni ile Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi ve Okulunu ziyarette bulundu. Minik öğrenciler günün anlamına yakışır nitelikte evlerinden getirdikleri hediyeleri ve kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını kendi elleriyle süsledikleri kutulara yerleştirip ziyaret ettikleri okulda ki engelli öğrencilere hediye etttiler. Engelli öğrenciler ve minikler daha sonra birlikte vakit geçirerek bol bol eğlendiler.
(TS-
FOTO: ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ 3 ARALIK DÜNYA ÖZÜRLÜLER GÜNÜ NEDENİ İLE YEŞİL DÜZCE EĞİTİM UYGULAMA OKULU'NU ZİYARET EDEREK ENGELLİ ABİLERİNİ VE ABLALARINI YALNIZ BIRAKMADILAR. MİNİKLER ENGELLİ ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER GÖTÜRDÜLER.