Başkan Ünlü'den Engellilere Destek

Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, 03 Aralık Dünya Özürlüler Günü dolayısıyla Özel Melekler ve Martılar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engellilerle bir araya geldi.

Başkan Ünlü'den Engellilere Destek
Yaklaşık o 1 saat süren ziyaretlerde engellilerin rehabilitasyonu ve sorunları hakkında bilgi alan Başkan Ünlü, bu zamana kadar yaptıkları çalışmalarda engellileri de düşündüklerini, çünkü her sağlam insanın bir engelli adayı olduğunu söyleyerek bundan sonra da ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü Özel Melekler ve Martılar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret ederek engelli çocuklarla beraber oldu. Ziyarette yöneticilerden yapılan eğitim hakkında bilgi alan Başkan Ünlü, engelli çocuklarla tek tek sohbet etti. Başkan Muhammet Ünlü yaptığı bu ziyaretler hakkında verdiği bilgide, " Engelli kardeşlerimiz bizim birer parçamız. Zaten hepimiz birer engelli adayıyız. Bu nedenle engelli kardeşlerimizin hem yaşamlarını kolaylaştırmak, hem de yaşam standartlarını yükseltmek bizim birinci amacımız. Bu nedenle şu anda engelli ihtiyaçlarının karşılaması konusunda yapacağımız çalışmalarda buradaki yönetici ve eğitici arkadaşlardan bilgi aldık. Biz bu güne kadar yaptığımız çalışmalarda hep engelli arkadaşlarımızı da düşündük ve çalışmalarımızı buna göre yaptık. Bundan sonrada bu çalışmalarımız devam edecek, aynı zamanda da daha başka neler yapabileceğimiz konusunda çalışmada bulunacağız. Engellilerimiz bizim bir parçamız olduğu için senede bir gün değil her zaman onlarla beraber olmamız gerekiyor." dedi.
Ziyaretten oldukça memnun olan Özel Melekler ve Martılar Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezlerini yöneticileri yaptıkları açıklamada, "Başkanımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Çocuklarımız ve aileleriyle karşıladık. Kulumuz hakkında bilgi verip,çocuklarımıza verdiğimiz eğitimi anlattık. Gördüğümüz kadarıyla Armutalan'da yapılan çalışmalarda hep engellilerde düşünülmüş. Bu konuda yaptıkları çalışmadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz" dediler.