Şen Yuva 15. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 15. bölümüyle 3 Aralık Cuma günü FOX TV ekranlarında olacak. İşte Şen Yuva 15. bölüm özeti ve fragmanı...

Şen Yuva 15. bölüm fragmanı yayınlandı
Şen Yuva 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Şen Yuva 15. son bölümde neler olacak? Şen Yuva 15. en son bölüm fragmanı izle.Şen Yuva 15. en bölümde İnci'nin ikinci çocuğa hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra Şenyuva ailesini bir teleş sarmıştır.

İnci'nin ikinci çocuğa hamile olduğu ortaya çıktıktan sonra Şenyuva ailesini bir teleş sarmıştır. Bu haberi Ataberk'e nasıl vereceklerini bilememektedirler. Çünkü tek çocuk olarak büyümüş Ataberk, kardeş fikrinin düşüncesine bile tahamül edememektedir. Öte yandan Tankut bir yanlış anlaşılma sonucu kendisine evlilik teklif ettiği Şehrazat'la ne yapacağını şaşırmıştır. Şehrazat düşünmek iiçin süre istemiştir ancak bu süreçte istekleri de bitmek bilmemektedir. Tankut evlilik teklifini Hasip'in tek mal varlığı olan yüzüğüyle yapmıştır. Paraya sıkışan Cefekar ise Tankut ile Hasip'in maddi zaaflarında yararlanmaya karar verir. Ve kliniği geceleri gizlice işletmeye başlar. Hasip, burada geceleri yaşam koçluğu yapacaktır. Ataberk ise hiç beklenmedik bir şekilde kardeşi olacağı haberini öğrenince gemileri yakar.