Şen Yuva 14. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Şen Yuva 14. bölümüyle 26 Kasım Cuma günü FOX TV ekranlarında olacak. İşte Şen Yuva 14. bölüm özeti ve fragmanı...

Şen Yuva 14. bölüm fragmanı yayınlandı
Şen Yuva 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Şen Yuva 14. yeni bölümde neler olacagı merak konusu oldu. Şen Yuva en son bölüm özeti.

İnci ile Münir'in evliliklerinin çıkmaza girdigini düşünen Gülümser, onlara çocuk yapmaları telkininde bulunur. İkinci çocuk tutkal işlevi görüp aileyi birbirine baglayacaktır. İnci ile Münir bu fikre pek sıcak bakmazlar. Lakin Gülümser pes etmez ve Kalender Bey'i de yanına alıp planlar yapmaya başlar. Kalender, Münir'e sıcak davranarak onun psikolojisini düzeltmeye çalışırken Gülümser'de Mualla'nın yardımıyla çiftin yemeklerine biraz "katkı" sağlar... Sadece birbirlerine ilgileri artsın diye. Ancak, İnci klinige gelen yemekleri damak zevklerine pek uygun bulmz. Bunun üzerine yemekleri Tankut ve Zekeriya yer. Ve Kadife ile Şehrazat gözerine "bir başka" görnmeye başlar! Öte yandan fantezi müzik sanatçıları arka arkaya saldırılara uğramaktadır. Nurettin ile Cefekar bu işin arkasında kalander'in olduğunu düşünürler. Gerçeği anlamak için Hasip2e fantezi müzik söyletirler, amaçları onu yem olarak kullanmaktır. Olayların arkasında ise beklenmedik biri vardır.