Pınar 35. yılını kutladı

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, 35. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Pınar'ı bölgesel güç yapmak için büyük bir

Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu, 35. kuruluş yıldönümünü kutladı. Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Pınar'ı bölgesel güç yapmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını söyledi.

Pınar Süt, Pınar Et, Pınar Su ile Yaşar Birleşik Pazarlama şirketlerini bünyesinde bulunduran Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu'nun kutlama töreninde, şirket bünyesinde beş yılını dolduran 103, 10 yılını dolduran 87, 15 yılını dolduran 68, 20 yılını dolduran 25, 25 yılını dolduran 5 ve 35 yılını dolduran 1 kişi olmak üzere toplam 289 çalışana sertifika verildi. Yönetim Kurulu Başkanı Yiğitbaşı, başarının kısa değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir olmasının önemli olduğunu söyledi. Kategorilerinde en yüksek bilinirliğe ulaşmış markalara sahip olduklarına dikkat çeken Yiğitbaşı, Türkiye'de hızlı tüketim ürünleri sektöründe gıda ve alkolsüz içecek kategorisindeki markalar arasında ciro sıralamasında ilk dörtte yer alan Pınar'ı, globalleşme yolunda bölgesel güç yapmak için büyük bir gayretle çalıştıklarını kaydetti.

Yaşar Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmet Aktaş ise, "Gıda sektöründe komşu ülkelerde etkin olmamız için önümüzde çok büyük fırsatlar bulunuyor. Özellikle Kuzey Irak ve Suriye'deki fırsatlar, bizim açımızdan çok önemli. Bu ülkelerdeki etkinliğimizi, yeni bir stratejik anlayışla hızla arttırıp Pınar'ın ülke içindeki gücünü uluslararası platformlara da taşıma gayreti içinde olacağız." dedi.