Aşk Bir Hayal 46. bölüm fragmanı yayınlandı

ATV'nin beğenilerek izlenen dizisi Aşk Bir Hayal 46. yeni bölümü 31 Ekim Pazar günü ekranlara gelecek. İşte Aşk Bir Hayal 46. bölüm özeti ve fragmanı...

Aşk Bir Hayal 46. bölüm fragmanı yayınlandı
Memo iyileşebilecek mi?
Memo yeniden hayata döndürülür. Miran?ın artık çaresi yoktur. Çocuğu mutlaka bir hastaneye götürmek zorundadır. Yakın çevrede bir hastane bulunur. Memo yanında kılık değiştirmiş Eva'yla birlikte hastaneye götürülür. Asmin, küçük oğlundan ayrı kalmıştır. Ama Memo'nun sağlığı için buna katlanmayı kabul eder. İstanbul'daysa Altay, karısından ve çocuğundan haber alamamanın acısı ve gerginliği içindedir.

Memo'nun yatırıldığı hastanenin sahibi Dr. Haldun Bey durumdan şüphelenince işini şansa bırakmayan Miran, doktora beklemediği bir oyun oynar. İpler yine Miran'ın eline geçer.

Fatma'ysa Türkiye'ye iade edilir. Genç kadının Miran ile sürdürdüğü yasa dışı yaşamı Türkiye'de bir cezaevinde noktalanır.

Nevin cephesinde de kara bulutlar gezinmektedir. Atıf Bey kızının hamile olduğunu, üstelik de Miran Bedirhan'dan hamile olduğunu öğrenince daha fazla dayanamaz ve kalp krizi geçirir.

Aşk Bir Hayal'in kötü kadını Nevin konuştu.Oyuncu İpek Özkök, izleyicilerden artık kötü tepkiler almıyor.Sabah gazetesinin sorularını yanıtlayan İpek Özkök, Aşk Bir Hayal dizisinde kötü kadın Nevin'i canlandırması nedeniyle sokakta eskiden olduğu gibi sert tepkiler almadığını söyledi.İpek Özkök, "Artık seyirci çok bilinçli ve dizinin, dizi olduğunu biliyorlar. ?Nevin? eleştirilse de ben kötü tepki almıyorum. Sadece ?Karakteri ne kadar başarılı yansıtıyorsunuz?? gibi yorumlarla karşılaşıyorum" dedi.Daha önce aile kızı rolleri oynadığı için Nevin karakteri için öncelerde çekindiğini anlatan İpek Özkök, kötü bir karakteri canlandırdığı için tepki almaktan korktuğunu sözlerine ekledi.