Aşırı yağış demiryolunu da vurdu!

İstanbul'da şiddetli yağış nedeniyle Sirkeci-Halkalı arasındaki bazı hatlarda aksamalar meydana geldi.

Aşırı yağış demiryolunu da vurdu!
 

TCDD 1 . Bö ; lge Mü ; dü ; rü ; Ü ; zeyir Ü ; lker , AA muhabirine verdiği bilgide , bugü ; n saat 07 . 30 itibarıyla Halkalı Gar sahasının yağmurdan dolayı sular altında kaldığını , 09 . 30 ' a kadar Sirkeci-Kanarya arasında banliyö ; seferlerinin yapıldığını ancak Kanarya ' dan sonra seferlerin yapılamadığını sö ; yledi .

Ü ; lker , saat 10 . 00 ' dan itibaren ise Bakırkö ; y-Sirkeci arasında banliyö ; seferlerinin yapılabildiğini , Bakırkö ; y ' den sonraki bö ; lü ; mde sefer yapılamadığına işaret ederek , bugü ; n akşam saatlerine doğru Halkalı ' daki gar sahasının temizlenmesinin beklendiğini ve banliyö ; trenlerinin normal seferlerine başlayabileceğini belirtti .

Ü ; zeyir Ü ; lker , Bulgaristan seferi yapan Bosfor Ekspresi ile Yunanistan seferi yapan Dostluk Treni ' nin , Ç ; atalca-Kabakç ; ı arasındaki tren yolunun sular altında kalması ve yaklaşık 3 bin 500 metresinin hasar gö ; rmesi nedeniyle yolcuların , ü ; lkelerine otobü ; slerle aktarmalı gö ; nderildiklerini bildirdi .

Bö ; lgenin sular altında kalması nedeniyle hasarın daha da artabileceğine işaret eden Ü ; lker , ekiplerin hazır bekletildiğini ve suların ç ; ekilmesi ile yolun en kısa zamanda hizmete aç ; ılmaya ç ; alışılacağını ifade etti .