Almanya 'Katil Davut'u konuşuyor

Almanya'nın Rees kentinde yaşayan Mardinli Gülsüm Semin (20) 4 Mart’ta bir ormanda ölü olarak bulunurken, olayın bir namus cinayeti olduğu açıklandı.

Almanya 'Katil Davut'u konuşuyor
 

Cinayeti işleyen bir yaş kü ; ç ; ü ; k kardeşi Davut Semin kısa sü ; rede yakalanmış ve suç ; unu itiraf etmişti . Cinayetle ilgili otopsi raporu dü ; n aç ; ıklanırken , cinayetin işlenme biç ; imindeki vahşet , Alman basınını şoke etti . Bild gazetesinin yayınladığı rapora gö ; re , 2 Mart tarihinde baba Yusuf Semin , oğlu Davut ' a sevgilisinden hamile kalan ve Hollanda ' da ailesinden gizli kü ; rtaj yaptıran Gü ; lsü ; m ' ü ; ö ; ldü ; rmesini sö ; yledi . Ertesi gü ; n Yusuf Semin , Gü ; lsü ; m ' le ayrı bir evde yaşayan diğer kızına telefon ederek evlerindeki ampulü ; n yandığını ve gidip yeni bir ampul almasını sö ; yledi . Bö ; ylece Gü ; lsü ; m ' ü ; n evde yalnız kalması sağlandı . Bu sırada Davut , eve giderek Gü ; lsü ; m ' ü ; dolaşma bahanesiyle evden ç ; ıkardı . &ldquo ; Mino N . &rdquo ; isimli Rus bir arkadaşını da alarak kardeşini ormanlık bir alana gö ; tü ; rdü ; . Burada daha ö ; nce hazırladığı iple Gü ; lsü ; m ' ü ; boğmaya ç ; alıştı ancak yapamadı . Baygın halde yere dü ; şen Gü ; lsü ; m ' e demir ç ; ubuk ve sopayla vurmaya başladı . Kızın kafatası ve beyni ağır hasar gö ; rdü ; . Otopside genç ; kızın dişlerinin de sö ; kü ; ldü ; ğü ; , aşırı miktarda kan yuttuğu da tespit edildi .

İfadesinde &ldquo ; Kardeşimi bekaretini kaybettiği iç ; in ö ; ldü ; rdü ; m . Bu aile namusumuzdu&rdquo ; diyen Davut Ekim ayında hakim karşısına ç ; ıkacak . Bild gazetesi ise &ldquo ; Bu vahşet normal bir insan psikolojisi değil . Bir insan kardeşine bunu nasıl yapar&rdquo ; yorumunu yaptı .