Erkek öğrenciye tecavüz

Bıçak zoruyla apartmanın bodrum katına indirerek saldırdı.

Erkek öğrenciye tecavüz
Çorlu'da 28 yaşındaki bir şahıs, 14 yaşındaki erkek lise öğrencisine tecavüz edip, üzerindeki cep telefonu ile bir miktar parayı gasp ettiği iddiası ile tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre veli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen A.K. (28) isimli şahıs, 14 yaşındaki erkek lise öğrenci G.A.'yı kandırarak Gölcük Meydanı Mandıracı 1. Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın bodrum katına götürdü. İddiaya göre A.K. burada G.A.'ya zorla tecavüz edip, üzerindeki 20 lira parası ve cep telefonunu aldı. Olay A.K.'nin başından geçenleri babasına anlatması ile ortaya çıktı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, ifadesinde zanlının eşkalini anlatan G.A`nın verdiği bilgeler doğrultusunda harekete geçti. Zanlının Muhittin Mahallesi'ndeki evine baskın düzenleyen ekipler A.K.'yi gözaltına aldı. G.A., avukat huzurunda yaptırılan teşhiste A.K.`yi teşhis etti. A.K.`nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunda suçlamayı kabul ettiği belirtildi. Zanlının ifadesinde lise öğrencisi gencin yanına 'Kız arkadaşın var mı? Kız kardeşin var mı?' şeklinde sorularla yaklaştığı ve lafa tutarak "Bir şey söyleyeceğim" bahanesiyle apartmana soktuğu ve bıçak zoruyla apartmanın bodrum katına indirdiğini söylediği kaydedildi.

Zanlı sorgusunun ardından Çorlu Adliyesi'ne sevk edildi. Evli ve 1 çocuk babası olduğu belirlenen A.K., 'çocuğa cinsel taciz ve nitelikli yağma' suçlamalarıyla tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.