Münevver'in annesi ve kardeşi adliye önünde

Cinayete kurban giden Münevver Karabulut'un kardeşi Enver ve annesi Nagihan Karabulut, Gülhane'deki Çocuk Mahkemesi'ne geldi. Aile adına avukatları Rezzan Epözdemir bir açıklama yaptı. Epözdemir, çok mutlu olduklarını söyledi.

Münevver'in annesi ve kardeşi adliye önünde
 

Gü ; lhane ' deki Ç ; ocuk Mahkemesi ' ne getirilen Cem Garipoğlu ' nun ifadesini Ç ; ocuk Mahkemesi Savcısı Mustafa Ö ; ztü ; rk ve soruşturmayı yü ; rü ; ten Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz alacak . Bu esnada Sosyal Hizmetler Gö ; revlisi , Sosyolog ve Pedagog da iç ; erde bulunacak . Savcılık işlemlerinin ardından Garipoğlu , Nö ; betç ; i 3 . Ç ; ocuk Mahkemesi ' ne sevk edilecek .

Mü ; nevver Karabulut ' un annesi Nagihan ve kardeşi Enver Karabulut da adliye ö ; nü ; nde bekliyor . Aile adına bir aç ; ıklama yapan Avukat Rezzan Epö ; zdemir , ' Geç ; de olsa Cem ' in yakalanması umut verici ' dedi . Epö ; zdemir , soruşturmayı yü ; rü ; ten savcının ç ; ok yü ; rekli ç ; alıştığını dile getirdi . Tü ; m delillerin en ince ayrıntısına kadar toplandığını anlatan Epö ; zdemir , ' Hiç ; bir meslektaşım hakkında konuşmak istemem . Ama Garipoğlu ' nun avukatının buluştuktan sonra , ' Canı sucuk ekmek istedi ' şeklindeki aç ; ıklamaları inciticiydi . Baba Sü ; reyya Bey ' in son zamanlarda yaptığı aç ; ıklamalar , psikolojisi bozuk olduğu iç ; in ç ; ok sağlıklı olmamıştı ' dedi . Avukat Epö ; zdemir , Cem Garipoğlu ' nun sadece kendisinin değil tü ; m yardımcılarının da cezalandırılması iç ; in takipç ; i olacaklarını dile getirdi . Epö ; zdemir 50 meslektaşının duruşmaları takip edeceğini kaydetti .

Kısa bir aç ; ıklama yapan anne Nagihan Karabulut da ' Yü ; reğime biraz da olsa su serpildi . Bundan sonraki sü ; recin yakından takipç ; isi olacağız . Bundan sonrasını yargı takip ettiği iç ; in biz sabırla bekleyeceğiz . Yine her zaman beklediğimiz gibi ' diye konuştu .