Cem Garipoğlu adliyeye getirildi

Münevver Karabulut cinayeti zanlısı Cem Garipoğlu, yoğun güvenlik önlemleri altında İstanbul Çocuk Mahkemesi'ne getirildi. Garipoğlu'nun sorgusuna pedagog, psikolog ve sosyal hizmetler uzmanın da katılacağı öğrenildi.

Cem Garipoğlu adliyeye getirildi
 

Ü ; skü ; dar ' daki Ç ; ocuk Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; ' nde ifadesi alınan Cem Garipoğlu , vatandaşların yoğun tepkisi altında İstanbul Ç ; ocuk Mahkemesi ' ne sevk edildi . Yoğun gü ; venlik ö ; nlemi altında binadan ayrılan Cem Garipoğlu ' nun ü ; zerindeki polis yeleği dikkatlerden kaç ; madı . Garipoğlu , Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' nde sağlık konrolü ; nden geç ; irildikten sonra Ç ; ocuk Mahkemesi ' ne getirildi . Cem Garipoğlu ' nun adliyeye getirilmesi sırasında da yine yoğun gü ; venlik ö ; nlemi alındı . Tepkileri ö ; nlemek iç ; in vatandaşlar adliye ç ; evresinden uzaklaştırıldı .

Bu arada , Cem Garipoğlu ' nun savcılık sorgusuna ; Ç ; ocuk Mahkemeleri Savcısı Mustafa Ö ; ztü ; rk , İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin , pedagog , psikolog , sosyal hizmetler uzmanı ile Garipoğlu ' nun avukatı Aytekin Kaya ' nın katılacağı ö ; ğrenildi . Savcılığın tutuklama talebiyle sevki durumunda ise Garipoğlu ' nun İstanbul 3 Nolu Ç ; ocuk Mahkemesi ' nde ifade vereceği belirtildi . Tutuklama kararı ç ; ıkarsa da Garipoğlu ' nun Maltepe Ç ; ocuk Cezaevi ' ne konulacağı ö ; ğrenildi .