'Kurtlar Vadisi'nde neler olacak

Kurtlar Vadisi Pusu 24 Eylül'de yeniden seyircisiyle buluşacak. Senarist Özdener yeni bölümler hakkında tüyolar verdi

'Kurtlar Vadisi'nde neler olacak
 

Ö ; zdener , diziye yeni karakterler katılacağını ve bu karakterlerin İskender Bü ; yü ; k , Muro gibi karakterler kadar gü ; ç ; lü ; olmasını arzuladıklarını ifade etti . Ö ; zdener , ' Kurtlar Vadisi ' nin kendi gerç ; ekliği iç ; erisinde birç ; ok karakter oyunun iç ; erisine giriyor ve ç ; ıkıyor . Zaman iç ; erisinde Muro gibi , İskender Bü ; yü ; k gibi ç ; ok gü ; ç ; lü ; Kurtlar Vadisi figü ; rleri ç ; ıktı . Bunların her ikisi de sinema filmine taşınmış oldu , o kadar gü ; ç ; lü ; karakterlerdi . Yeni sezonda da yaratacağımız karakterler umuyorum ki o kadar gü ; ç ; lü ; olurlar . İkisi de o karakterlerin siyasi anlamda ç ; ok gü ; ç ; lü ; olacaklar . Bakalım yeni bir şeyler denemiş olacağız . Umarım seyircimiz bunu sever ' şeklinde konuştu .

DİZİ BU KONSEPTİN SON TURUNDA

Dizinin konsepti ve nasıl şekilleneceği hakkında değerlendirmede de bulunan Ö ; zdener , şö ; yle konuştu : ' Dizi bu konseptin son tur aç ; ılımında . Şö ; yle ki , gladio diye bir fikri dizinin iç ; erisinde ortaya attık . Bazı dö ; nen dolapların , bazı oynanan oyunların gladio adlı ö ; rgü ; t tarafından organize edilidiğini anlatmaya başladık . Ve bu ekibin dizinin iç ; erisindeki başbakana bir suikast tertip etmesi ile diziye sezon arası verdik . Bu sezon finalinde Polat Alemdar ve Başbakan vurulmuşlardı , ikisi de yaralıydı . Dizi bu heyecanla başlayacak . Polat ve Başbakan yaşıyor mu , yaşamıyor mu? Bu suikastin arkasında kimler var? '

Ö ; ZAL SUİKASTİNİN ARKA PLANI KURTLAR VADİSİ ' NDE

8 . Cumhurbaşkanı Turgut Ö ; zal ' a Kartal Demirağ tarafından dü ; zenlenen suikast girişimine dikkati ç ; eken senarist Bahadır Ö ; zdener , Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son bö ; lü ; mü ; nde dizi iç ; indeki başbakana yapılan suikasti bu olayla ö ; rtü ; ştü ; rdü ; klerini ima etti .

' Birazcık o gü ; nlere de atfen ve o suikastin arka tarafının hiç ; aç ; ılmamasına atfen bir oyun aç ; ıyoruz ' diye konuşan Bahadır Ö ; zdener , yeni sezonda bu konsept ç ; erç ; evesinde yeni karakterlerle izleyicilerin buluşacağını belirtti .

TÜ ; RKİYE ' Yİ İYİ TAKİP EDİYORUZ

Gü ; ncel konuların ilerisinde gitmeye gayret ettiklerini ifade eden Bahadır Ö ; zdener , Ergenekon davasından ö ; nce bu konuya dizide yer verdiklerini , ancak bu konuda kendilerine haksız eleştiriler yapıldığını vurguladı .

Tü ; rkiye ' yi 6 yıldır iyi takip ettiklerinin altını ç ; izen Ö ; zdener , ' Tü ; rkiye ' yi ç ; ok ö ; nceden gö ; rmeye ç ; alışan , projeksiyonlar sunan bir ekip olmaya ç ; alışıyoruz . Dolayısıyla daha Ergenekon ismini Tü ; rkiye ' ye duymamışken , biz dizinin iç ; erisinde bu tü ; r oluşumları anlatmaya başladık ' dedi .