'Garipoğlu polisle pazarlık yapıyor' iddiası

Yakalaması yılan hikayesine dönen Cem Garipoğlu hakkında yeni iddia,Aile Cem'i 18'ine basacağı 29 Ekim'den önce teslim etmek istiyor. Ancak karşılığında sıkı koruma, cezaevinde ifade, avukatla her daim görüşme gibi şartları var

'Garipoğlu polisle pazarlık yapıyor' iddiası
  6 aydır aranan Mü ; nevver Karabulut ' un katil zanlısı Cem G . iç ; in ç ; ember iyice daraldı . Para kaynakları kesilen Cem , iddialara gö ; re yurtdışında değil . G . ailesi ç ; ocuklarını getirmek iç ; in birtakım gü ; venceler istiyor ; Cem ' in tutuklanarak ifadesinin cezaevinde alınması , gü ; venliğin ü ; st dü ; zeyde sağlanması , avukatları ile sık sık gö ; rü ; şebilmesi gibi . . .

3 Mart 2009 ' da cesedi başı gö ; vdesinden ayrılmış bir halde ç ; ö ; p konteynırında bulunan Mü ; nevver Karabulut 6 aydır gü ; ndemde . Katil zanlısı sevgilisi Cem G . ' den ise iz yok . İstanbul
Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın geç ; en hafta ' ç ; emberin daraldığını ve Cem ' in bir hafta iç ; erisinde yakalanacağını ' aç ; ıkladı . Karabulut ve G . aileleri arasında arabuluculuğa soyunan Cemil Baran isimli kişi , Cem ' in Ermenistan ' da olduğu iddiasını ortaya atmıştı . Daha sonra ise bu aç ; ıklamanın bir hayal ü ; rü ; nü ; olduğu ortaya ç ; ıkmıştı .

İddialara gö ; re Emniyet ile G . ailesi arasında sıkı bir pazarlık var .

29 Ekim ' de Cem G . 18 yaşına basacak ve Emniyette yetişkin muamelesi gö ; recek . Bu yü ; zden aile ç ; ocuğu bu tarihten ö ; nce teslim etmek istiyor . Cem ' in tutuklandıktan sonra cezaevinde ifadesinin alınması , ilk duruşma gü ; nü ; ne kadar avukatlarıyla sık sık gö ; rü ; şmesinin sağlanması G . ailesinin talepleri arasında . Polis 6 aydır aralarında Cem ' in yakınları bulunan 47 kişiye teknik takip uyguladı . Dinleme iç ; in yasal sü ; re geç ; en hafta doldu .

Ermenistan ' da yakalanmadı İç ; işleri Bakanı
Beşir Atalay Cem ' in Ermenistan ' da yakalandığı yolundaki haberlerin doğru olmadığını bildirdi . Atalay , ' Ermenistan ' da yakalandığı yolundaki bilgi doğru değil ama zaten aç ; ıkladık ' ç ; ember daralıyor ' diye . Bu ç ; ember iyice daraldı . Kısa sü ; rede sonuca ulaşılacak ' dedi .

İstanbul Emniyet Mü ; dü ; rü ; Hü ; seyin Ç ; apkın da , iddialara ilişkin ' Ö ; yle bir şey yoktur . Bunlar gerç ; ek dışıdır ' diye konuştu .