Tuvalete asılan posterleri adliyelik oldu

Türkiye Kamu-Sen Balıkesir İl Başkanı Hüseyin Yurdakul, tiyatro sanatçısı Yılmaz Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle savcılıkta ifade verdi.

Tuvalete asılan posterleri adliyelik oldu
 

Yurdakul , Erdoğan ' ın ' Kanadı Kırık Gü ; vercinden Mektup ' adlı yazısını protesto iç ; in geç ; en hafta posterlerini umumi tuvaletlere asmıştı . Adliye ç ; ıkışında bir basın aç ; ıklaması yapan Tü ; rkiye Kamu-Sen İl Başkanı Yurdakul , ' Kendin her gö ; sterinde Tü ; rk askerine , polisine ve Tü ; rkiye ' deki bü ; tü ; n değer yargılarına mizah adı altında her tü ; rlü ; eleştiriyi , her tü ; rlü ; hakareti yaparken Tü ; rkiye Kamu-Sen ' in fikrine gö ; sterdiği bu tepkiyi bile hazmedemedin . Eleştirilmeyi hazmedemeyeceksen bu sanatı bırak . Yılmaz Erdoğan , bir servet sahibisin . Herhangi bir Mehmetç ; ik vakfına 1 TL bağışladın mı? Bir şehit ailesine 1 TL yardımın var mı? ' PKK bir terö ; r ö ; rgü ; tü ; dü ; r . ' diyebiliyor musun? Seni hiç ; bir şehit cenazesinde gö ; rmedik . Bir şehit annesini ziyaret ettin mi? Acaba kardeşin Mustafa Erdoğan , 1995 yıllarında Ö ; zgü ; r Gü ; ndem Gazetesi ' nin Ankara temsilcisi miydi? Kuzey Irak ' taki Zap kampına gidip geliyor muydu? ' dedi .
Hü ; seyin Yurdakul ' u , adliyede Tü ; rk Eğitim-Sen Balıkesir 2 Nolu Şube Başkanı Sü ; leyman Demir ve diğer sendikacılar yalnız bırakmadı .