TOKİ açık artırmayla ev ve işyeri satıyor

TOKİ'ye ait Türkiye genelinde 312 işyeri ve 50 konut açık arttırma yöntemi ile satılacak. Yüzde 50'ye varan indirimlerle dükkanlar 8 bin 564 TL, daireler ise 48 bin 539 TL'den satışa sunulacak.

TOKİ açık artırmayla ev ve işyeri satıyor
 

TOKİ , Adıyaman , Afyon , Amasya , Ankara , Balıkesir , Bartın , Batman , Bursa , Ç ; ankırı , Denizli , Diyarbakır , Edirne , Gaziantep , Giresun , Gü ; mü ; şhane , Iğdır , Isparta , İstanbul , İzmir , Kars , Kırıkkale , Konya , Kü ; tahya , Muğla , Ordu , Rize , Samsun , Sivas , Tokat ve Zonguldak illerinde yaptığı 48 konut projesi iç ; erisindeki işyerlerini yü ; zde 50 ' ye varan indirimlerle 8 bin 564 TL ' den başlayan fiyatlarla satışa sunacak . Afyon , Bolu , Bursa , Erzincan , Erzurum , Karaman , Konya ve Tunceli ' de bulunan 9 konut projesi iç ; erisindeki
ise 15 bin 856 TL ' den başlayan satış bedelleri ile satılacak . Ankara Yenimahalle , Gö ; lbaşı , Eskişehir yolu Turkuaz projeleri iç ; erisindeki kreşler ise 953 bin TL ' den başlayan satış bedelleri ile satışa sunulacak . Ankara , Bilecik , Diyarbakır , Eskişehir , Hatay , İstanbul , Kayseri , Kocaeli , Samsun , Sinop ve Sivas illerinde ise konutlar 48 bin 539 TL ' den başlayan satış bedelleri ile alıcı bulacak .
TOKİ ' nin Tü ; rkiye genelinde gerç ; ekleştireceği yü ; zde indirimli işyeri ve konut satışına bü ; yü ; k talep olması bekleniyor . İstanbul Atakö ; y ' de daire , Bahç ; eşehir ' de villa , Ankara ' da Meclis lojmanlarında 2 daire ve işyerleri taksitli olarak satılacak . Konut ve dü ; kkanlar iç ; in yü ; zde 25 peşinata 10 yıl vade sü ; resi uygulanıyor . Yapılacak satışlarda faiz yok . Memur maaşına endeksli olarak ö ; deme planıyla konut veya dü ; kkan alma fırsatı yakalanmış olacak .
Eskidji Gayrimenkul Departman Başkanı Ferhan Yazıcıoğlu , konuyla ilişkin olarak İstanbul ' da bulunan ö ; rnek daireleri basına tanıttı . Yazıcıoğlu , aç ; ık artırmaların Yenibosna ' daki Eskidji merkez binasında naklen bağlantıyla , Ankara ' daki TOKİ binasından ses bağlantısıyla 3 Eylü ; l Perşembe gü ; nü ; saat 14 . 00 ' da yapılacağını aç ; ıkladı .