C.G, cesedi attıktan sonra kahve içmeye gitmiş

Etiler’deki bir çöp konteynerinde cesedi bulunan Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem G.’nin, olaydan sonra saat 19:30 sularında Akmerkez’de bir kafeye giderek burada kahve içtiği öğrenildi.

 

3 Mart ' ta başı kesilerek bir ç ; ö ; p konteynerina atılan Mü ; nevver Karabulut ' un Interpol tarafından kırmızı bü ; ltenle aranan katil zanlısı Cem G . ile ilgili ilginç ; bir bilgi ortaya ç ; ıktı .
Cinayetle ilgili ç ; ok yö ; nlü ; soruşturma yapan , Cem G . ' nin olay ö ; ncesi ve sonrasında telefonla kimlerle gö ; rü ; ştü ; ğü ; nü ; tespit ederek tanık E . A . ' ya ulaşan Asayiş Şube Mü ; dü ; rlü ; ğü ; Cinayet Bü ; ro Amirliği , zaman geç ; irmeden tanık olarak E . A . ' nın ifadesine başvurdu . Cem G . ' nin ağabeyinin eski arkadaşı olduğunu belirten E . A . , olay gü ; nü ; saat 19 . 30 sıralarında bir arkadaşıyla yemek iç ; in Akmerkez ' e gittiklerini , burada hesabındaki parayı kontrol iç ; in bankamatiğe gittiği sırada alt katta bulunan ' petshop ' ö ; nü ; nde yanına gelen Cem G . ile sohbet ettiğini anlattı . Cem G . ' nin kendisine cep telefonu numarasını verdiğini ancak kontö ; rü ; olmadığı iç ; in bu numaraya ç ; ağrı gö ; nderemediğini belirten E . A . , ayrıldıktan sonra bedava mesaj hakkını kullanarak numarasını Cem G . ' ye gö ; nderdiğini ifade etti .

Cem G . ' nin ü ; zerinde siyah mont , ellerinde ise eldiven olduğunu kaydeden tanık , havanın soğuk olması nedeniyle bu durumu yadırgamadığını da dile getirdi . E . A . , Cem ' in ' Starbucks ' adlı kafede oturduğunu sö ; ylediğini belirterek ; Mü ; nevver Karabulut ' u tanımadığını , televizyon ve gazeteleri takip edemediği iç ; in de olaydan 4-5 gü ; n sonra bir arkadaşının telefonla kendisini araması sonucu cinayetten haberdar olduğunu anlattı . E . A . , o gü ; nden sonra Cem ' i bir daha gö ; rmediğini de sö ; zlerine ekledi .
Polis , cesedin atıldığı Etiler Dilekyıldızı Sokak yakınındaki sitelerin gü ; venlik gö ; revlilerinin ifadelerine de başvurdu . Saat 19 : 20 ' de bir otomobilin gö ; rev yaptığı sitelere ait ç ; ö ; p konteynerinin bulunduğu yere geldiğini , otomobilin şofö ; r koltuğunda 40-45 yaşlarında bir erkeğin oturduğunu ve yanında ise 18-20 yaşlarında , 165- 170 cm boylarında kirli sakallı bir gencin oturduğu ifade ederek , bu 2 kişinin bagajdan bir valiz ç ; ıkardıklarını anlattı . Gü ; venlik gö ; revlisi , gencin otomobilden bir de gitar kılıfı ç ; ıkarıp omzuna taktığını , orta yaşlı olan kişinin ise otomobile binip gittiğini belirtti .
' GİTAR KILIFI TAŞIYORDU '
Bu kişinin gitar kılıfı ve valizi alıp sokağın aşağısına doğru yü ; rü ; yerek gittiğini ifade
eden gü ; venlik gö ; revlisi , aynı kişinin 3-4 dakika sonra ö ; nlerinden geç ; erek ana caddeye doğru yü ; rü ; dü ; ğü ; nü ; , ancak bu sefer elinde valiz ve gitar ç ; antası olmadığını da dile getirdi . 15-20 dakika sonra ç ; ö ; p toplayan bir kişinin gelip ö ; nce gö ; revli olduğu sitenin ç ; ö ; p konteynerine baktığını , daha sonra da aşağı doğru gittiğini sö ; yleyen tanık , bir sü ; re sonra ise polislerin geldiğini belirtti . Olay yerine gelen polislere gö ; rdü ; klerini anlatan tanık , konteynerin iç ; inde gö ; rdü ; ğü ; gitar ç ; antasıyla valizin gencin taşıdığı eşyalar olduğunu ifade etti .