Halis Toprak'tan oğluna 2,3 Milyon Dolarlık villa

TMSF’nin şirketlerine el koyduğu Halis Toprak’ın, oğlu Turgut Toprak’a 2.3 Milyon Dolara Boğaz manzaralı bir villa aldığı öğrenildi.

 

Villada oğlu ile birlikte yaşayan Halis Toprak ' ın eski eşi Ö ; zlem Ö ; zkan &ldquo ; Halis Bey , geç ; tiğimiz hafta geldi . Oğlu Turgut Toprak ' ın yaş gü ; nü ; pastasını kesti&rdquo ; derken , 71 yaşındaki Halis Toprak ' la zaman zaman gö ; rü ; ştü ; klerini de dile getirdi .
Halis Toprak ' ın tartışmalara neden olan son evliliği ile ilgili &ldquo ; Konuşmak istemiyorum&rdquo ; diye konuşan Ö ; zlem Ö ; zkan , &rdquo ; Halis Bey ' le aramızda bir sorun yok . Zaman zaman kendisiyle gö ; rü ; şü ; yoruz . Geç ; tiğimiz hafta oğlumuz Turgut ' un yedinci yaş gü ; nü ; ydü ; . Halis Bey buraya geldi . Doğum gü ; nü ; nü ; birlikte kutladık . Oğlum benim herşeyim . Başka da bir şey sö ; ylemek istemiyorum&rdquo ; ifadelerini kullandı .
Halis Toprak , 33 yıl evli kaldığı Ayşe Toprak ' tan boşandıktan sonra 1999 yılında kendisinden 39 yaş kü ; ç ; ü ; k Ö ; zlem Ö ; zkan ' la evlenmişti . 9 yıl evli kaldığı Ö ; zlem Ö ; zkan ' dan Turgut adında bir oğlu oldu . 2008 yılında Ö ; zlem Ö ; zkan ' dan anlaşmalı olarak boşandı . Halis Toprak , ö ; lü ; mü ; nden sonra miras kavgası yaşanmasın diye DNA testi yaptırıp , kendi oğlu olduğunu kesinleştirdiği Turgut ' un velayetini annesine verdi ve ayda 10 Bin TL nafaka bağladı . Halis Toprak , geç ; tiğimiz yıl yaşanan boşanmadan kısa bir sü ; re sonra oğlu Turgut Toprak ' a 2 . 3 Milyon Dolara Emirgan sırtlarında Boğaz manzaralı havuzlu bir villa satın aldı . Ö ; zlem Ö ; zkan ' ın oğluyla birlikte yaşadığı villanın bitişiğindeki villada Olağanü ; stü ; Hal Eski Valisi Hayri Kozakç ; ıoğlu oturuyor . Villanın bulunduğu sokakta ise Futbol Federasyonu Eski Başkanı Hasan Doğan ' ın kardeşi Hü ; seyin Doğan ' ın da villası var .