Okul müdürü yaprak toplarken düşüp hayatını kaybetti

Adana Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Oktay Girgin (54), okulun damında tavşanlar için ağaçtan yaprak toplarken, dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetti.

Okul müdürü yaprak toplarken düşüp hayatını kaybetti
 

Olay , merkez Yü ; reğir ilç ; esi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı ü ; zerindeki okulda yaşandı .
Okul hizmetlisi Hü ; seyin Doğru ' nun 7 yaşındaki kızı Nisanur , bahç ; ede gezdiği sırada , Girgin ' in cesediyle karşılaştı . Olay yerine gelen polis , yaptığı ilk araştırmada , olayın intihar değil kaza olduğunu tespit etti . Girgin ' in , okulun ç ; atısında bulunan tavşanlara binaya kadar ulaşan bir ağaç ; tan yaprak toplarken dengesini kaybedip dü ; ştü ; ğü ; tahmin ediliyor . Şeker hastalığı bulunan Girgin ' in ekonomik sıkıntıları da olduğu daha ö ; nce maaşına haciz geldiği biliniyor . Ü ; ç ; ç ; ocuk sahibi Girgin ' in ö ; lü ; mü ; nü ; n duyulmasının ardından olay yerine gelen eşi Meryem Girgin gö ; zyaşlarını tutamadı .
Bu arada Milli Eğitim Mü ; dü ; rü ; Abdulgafur Bü ; yü ; kfırat , başarılı bir eğitimci olan Girgin ' in ö ; lü ; mü ; nden bü ; yü ; k ü ; zü ; ntü ; duyduklarını ifade etti .
Bü ; yü ; kfırat , polisin ilk izleniminin intihar değil kaza sonucu ö ; lü ; mü ; işaret ettiğini sö ; yleyerek , ' Yukarıda tavşanlar var , dam ile ağaç ; arasında bir merdiven var . Muhtemelen tavşanlara taze yaprak topladığı sırada dengesini kaybedip dü ; şmü ; ş olabilir . ' dedi .
Polis , olayın yaşandığı yerde bulunan gü ; venlik kamerası gö ; rü ; ntü ; lerini izledikten sonra gerekli incelemeyi başlatacak .