14 yaşındaki öğrenci öğretmenine tecavüz etti

Sakarya’nın Kaynarca İlçesi’nde yüzünü tülle kapatarak öğretmeninin evine giren 14 yaşındaki A.G. bıçak zoru ile öğretmenine tecavüz etti.

14 yaşındaki öğrenci öğretmenine tecavüz etti
 

25 yaşındaki mü ; zik ö ; ğretmeni E . Y . , mahkemedeki ifadesinde korku dolu dakikaları anlattı . Tecavü ; z sonrası başka ile tayin edilen genç ; ö ; ğretmen , talimatla alınan ifadesinde ö ; ğrencisinin kendisine dö ; verek bıç ; ak zoruyla tecavü ; z ettiğini , kredi kartlarını ve parasını da aldığını belirtti . 2008 yılı Aralık ayında meydana gelen tecavü ; z olayının ardından yakalanan ve tutuklu olarak yargılanan A . G . hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istenirken , başka bir ile atanan ö ; ğretmen yazılı ifadesini gö ; nderdi . Genç ; ö ; ğretmen , ifadesinde olayı ayrıntısıyla anlatırken , yü ; zü ; nü ; tü ; lle gizlemesine rağmen tanıdığı A . G . ' nin , zil ç ; alınca kapıyı aç ; tığında yü ; zü ; ne vurduğunu , sonra sopa ile kendisini darp ettiğini belirterek , şunları sö ; yledi ; &ldquo ; Bağırmaya başlayınca bu sefer yumrukla vurmaya başladı . ' Ne olursun bana zarar verme ' dedim . Beni yere yatırdıktan sonra ellerimi arkadan bağladı . Cü ; zdanımı ve telefonlarımı aldı . Sonra da boğazıma ekmek bıç ; ağını dayayıp cinsel saldırıda bulundu&rdquo ;


' RUH SAĞLIĞI ETKİLENDİ ' RAPORU
Ö ; ğretmen E . Y . , mahkemede okunan 2 sayfalık ifadesinde ö ; rgencisinin tecavü ; z sırasında kendisini ö ; lü ; mle tehdit ettiğini de kaydederek , &ldquo ; ' Paraları al git ' dedim . Bana ' beni ihbar etmeyeceğini nereden bileyim ' deyince , sö ; z verdim . Ardından beni ellerim arkadan bağlı olarak bırakıp bankaya para ç ; ekmeye gittiğinde dışarı ç ; ıkıp yardım istedim&rdquo ; dedi . Duruşmada genç ; ö ; ğretmen E . Y . iç ; in Kocaeli Ü ; niversitesi Tıp Fakü ; ltesi Adli Tıp Anabilim Dalı Başkanlığı ' nca verilen , ' cinsel saldırıda ruh sağlığının etkilendiğine ' dair rapor da okundu . Tutuklu yargılanan ve hakkında 40 yıla kadar hapis cezası istenen A . G . ise polis sorgusunda kabul ettiği suç ; lamaları , mahkemede reddetti .