Lise öğrencisine 2 yıl tecavüz ettiler

Aydın'da çektikleri özel görüntülerini internete vermekle tehdit ettikleri bir lise öğrencisi kıza 2 yıldır tecavüz ettikleri iddia edilen 5 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın'daki bir lisede okuyan Ö.K. isimli kız, amatör spor kulübünde futbol oynayan arkadaşı A.Y. ile rızası dahilinde birlikte oldu. Bu sırada, cep telefonu ile Ö.K.'nin uygunsuz görüntüleri çekildi. Görüntülerin internete verilmesi ile tehdit edilen kız, 2 yıl boyunca 5 kişinin tecavüzüne uğradı.


Yaşananlar üzerine bunalıma giren kız, birkaç defa intihar girişiminde bulundu. Psikolojik destek alan Ö.K., önceki gün kayboldu. 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı bulan polis ekipleri, ifadesine başvurmak ve yakınlarına teslim etmek üzere Çocuk Şubesi'ne götürdüğü kızın anlattıkları karşısında şaşkınlığa uğradı. Kızın 14 yaşından bu yana 2 yıldır değişik kişilerce tecavüze uğradığı yönünde ifade vermesinin ardından harekete geçen Aydın Polisi, cumhuriyet savcılığının talimatıyla operasyon başlattı.
Yapılan operasyonlarda, küçük kızı kaçırıp tecavüz ettiği ileri sürülen minibüs şoförü C.Ş. ile birlikte Aydın'da çeşitli amatör futbol kulüplerinde top koşturan 17 yaşındaki A.Y., E.K. (17), B.G. (18) ve A.K.'yi (18) gözaltına aldı. Savcılıktaki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 5 kişi, yaklaşık 5 saat süren sorgulamanın ardından tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Ö.K.'ye tehditle tecavüz ettiği ileri sürülen başka kişiler de olduğu ve bu şahısların yakalanması için tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Öte yandan, Aydın Adliyesi önünde görüntü çekmek isteyen basın mensupları, şüphelilerin yakınları tarafından tehdit edildi.