Iphone haricinde heryerde olacak

Graik işlemci destelki web içeriğini bizlere sunacak olan Flash Player 10.1 aklınıza gelen her türlü platforma geliyor, biri hariç.

Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, Adobe ünlü yazılımı Flash Player'ın 10.1 sürümünü masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar, smartbook'lar, akıllı telefonlar ve daha birçok İnternet bağlantılı cihaz için duyurdu. Flash Player 10.1'in en önemli özelliklerinin grafik işlemci destekli içerik sunabilmesi ve multi-touch desteği olduğu söyleniyor.

Adobe Platform İş Geliştirme Bölümü Genel Müdürü David Wadhani "Flash Player'ın yeni mobil platformlara gelmesiyle kullanıcılar Flash tabanlı web içeriğine istedikleri yerde erişme imkanına kavuşacaklar." şeklinde konuştu. Adobe Flash Player 10.1'in geliştiriciler için olan beta sürümünü Windows, Mac OS, Linux, Windows Mobile ve Palm webOS için bu yılın sonlarında sunmayı planlıyor. Ayrıca Symbian ve Android için de halka açık beta sürümlerinin 2010'un başlarında kullanıma sunulacağı da belirtildi. Tüm bu saydığımız platformlarda yer alan Flash Player 10.1'in iPhone'da yer almayacak olması ise gerçekten düşündürücü.