Düzce'de trafik kazası:10 yaralı

Düzce D-100 Karayolu İhsaniye mevkiinde maydana gelen trafik kazasında 10 kişi yaralandı.

 Ticaret Borsası binası önünde meydana gelen kazada İstanbul'dan Ankara istikametine gitmekte olan Aydın Çömlekçioğlu idaresindeki 54 UD 812 plakalı otomobil, hatalı solama sonucu karşı istikametten gelen Hayri Baylan idaresindeki 81 BC 932 plakalı pikapla çarpıştı.

Kazada 2'si çocuk toplam 10 kişi yaralanırken, yaralılar çevredeki vatandaşlar ve Düzce Belediyesi İtfaiyesi'ne ait kaza kırım ve kurtarma ekibi tarafından sıkıştıkları yerden çıkartıldılar.

Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Konuralp Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Kazada, pikapta bulunan sürücü Hayri Baylan, Aysun Baylan, Ebru Baylan, Emre Baylan, Hatice Baylan ile otomobilde bulunan sürücü Aydın Çömlekçioğlu ile araçtaki kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi yaralandı.

Aydın Çömlekçioğlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kaza sonrası yol yarım saat ulaşıma iki yönlü kapalı kaldı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol tekrar ulaşıma açılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.