Tunceli'de korkunç yangın

Tunceli'nin Pertek ilçesi Pınarlar köyünde bir evde meydana gelen yangında aynı aileden 2 kişi hayatını kaybederken 1'i ağır 3 kişi de yaralandı.

Tunceli'de korkunç yangın
Pertek ilçesi Pınarlar köyü Göztepe mezrasında dün gece bir evde yangın çıktı. Yangında, görme engelli Sultan Olgunelma(47) ile Sakine Olgunelma(49) hayatını kaybederken, Şerife(32), Murat(50) ve Güllü(80) Olgunelma da yaralandı.

Yangın nedeniyle tavanı çöken evde mahsur kalarak yaralanan Şerife Olgunelma ancak sabah saatlerinde göçük altından çıkarılırken, diğer iki yaralı gece ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göçen tavanın altında kalan Şerife Olgunelma ise ambulansla Elazığ Fırat Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan ve hayati tehlikesi bulunan Şerife Olgunelma buradan da Gaziantep Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Tunceli, Pertek ve Hozat itfaiyelerinin müdahalesiyle söndürülen ve elektrik kontağından çıktığı sanılan yangınla ilgili olarak cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri de olay yerinde incelemelerde bulundu.