Aydın'da iki çocuk günlerdir kayıp

Aydın'da Cuma günü okuldan çıktıktan sonra birlikte dolaşmaya giden iki çocuk sırra kadem bastı.

Çocuklarının hayatından endişe ettiklerini belirten aileleri ve arkadaşları vatandaşlardan ve güvenlik güçlerinden yardım istediler.

Edinilen bilgiye göre Aydın Merkez Halide Hatun İlköğretim Okulu’nda okuyan 12 yaşındaki H.E. ile aynı yaştaki arkadaşı O.G. Cuma günü okuldan çıktıktan sonra oynamak için buluştular.

Hava kararmasına rağmen çocuklarının eve dönmediğini gören çocukların yakınları tüm aramalarına rağmen çocukları bulamayınca durumu polise bildirerek yardım istediler. Polis ve jandarmanın da arama çalışmalarına rağmen çocuklardan henüz haber alınamadı.

Arkadaşlarının pazartesi günü okula gelmemesi üzerine okul öğrencileri kendi imkanları ile bastırdıkları kayıp ilanları ile arkadaşlarını aramaya başladılar.

Oğlunun kayıp olmasına çok üzüldüğünü ve ilk defa başına böyle bir şeyin geldiğini belirten H.E.’nin annesi Mefaret Erbay, “Günlerdir kendisinden haber alamıyoruz. Başına kötü bir şey gelmesinden çok endişeleniyorum.Görenlerin veya nerde olduklarını bilenlerin 0534 615 02 93, 0555 574 99 09 veya 0545 491 51 07 numaralı telefonlara veya polise insanlık namına haber vermelerini istiyorum” dedi.