'Kardeş Okul' projesi sevindiriyor

Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ün hayata geçirdiği 'Kardeş Okul' projesi kapsamında köy okullarının ihtiyaçları gideriliyor. Proje kapsamında Kuzgeçe İlköğretim Okulu'yla kardeş olan Özel Yavuz Selim Top İlköğretim Okulu, kardeş okul öğrencilerini hediyelerle sevindirdi.

Kuzgeçe İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Okul Müdürü Oğuz Köker, kardeş okul öğrencilerine eşofman ve tişört hediye etti. Hediyelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözden okundu. Özel Yavuz Selim Top İlköğretim Okulu Müdürü Oğuz Köker, okulun ve öğrencilerin ihtiyaçlarını, Kuzgeçe İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Tanıbalı ile bir bir tespit ederek, bir yıl içersinde tamamlayacaklarına söz verdi. Köker "Bu ziyaretler sene içerisinde mutlaka devam edecek. En kısa zamanda da okul yönetim kurulu, veliler, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte kardeş okulumuza geniş kapsamlı bir ziyaret daha gerçekleştirip, bu projenin karşılıklı faydalarını göreceğiz." dedi.

Kuzgeçe İlköğretim Okulu Müdürü Muharrem Tanıbalı ise projenin köy okullarının eksikliklerinin giderilmesi için önemli olduğunu kaydetti.