Edremit Belediyesi'nin temizlik atağı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından “ Her Hafta Bir Mahalle” sloganı adıyla mahallelerde başlatılan top yekun temizlik seferberliği, bugün Tuzcu Murat mahallesinde devam etti.

Edremit Belediyesi'nin temizlik atağı
Edremit Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park Bahçeler Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı çalışmalara ilk kez, Telekom ve Tedaş teknik ekipleri de destek verdi. Tuzcu Murat Mahallesi başta olmak üzere, çeşitli kesimlerde çalışmalar yapan ekipler, meydan ve sokakları temizlerken, bir taraftan da yine değişik mahallelerde, yollarda asfalt çalışmalarına devam etti.
Asfaltlamalar sürerken tüm çukurlar yamalandı. Bu arada yapımlar sırasında telefon ve elektrik hatlarının zarar görmemeleri içinde, direklerde ve yollarda gerekli önlemler alındı. Çalışmaları yakından izleyen mahalle muhtarı İsmail Akçay ve azalar ile vatandaşlar, sık sık Belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Zaman zaman çalışanlara emekleriyle katkı yapan vatandaşlar, “Belediyemizin mahallemize kadar gelip bu temizliği yapması bizlere insanlarımıza verdikleri değeri gösteriyor. Yapılanları korumak, bu mahalleyi tertemiz tutmak
Çocuklarımızdan büyüklerimize hepimizin görevi. Belediye Başkanımız Sayın Av.Tuncay Kılıç’a ve onun şahsında tüm Edremit Belediyesi’ne gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz” dediler.