Alkollü baba arabada sızınca...

Ankara'da park edilmiş halde bulunan aracı kontrol eden temizlik işçileri yürek burkan görüntü karşısında şaşkına döndü!

Alkollü baba arabada sızınca...
Ankara'nın Keçiören ilçesinde, yanında 3 yaşlarındaki oğlu olduğu halde otomobilinde alkolden sızıp kalan şahıs, görenleri şaşkına çevirdi.

Yaklaşık 3 saat boyunca aracın içinde sızan babasının uyanmasını bekleyen ve üzerinde sadece atlet bulunan küçük çocuk, penceresi açık araçtan temizlik işçilerinin olayı polise bildirmesiyle kurtuldu. Olay yerine gelen polis, olup bitenlerden haberi olmayan şahsı güçlükle uyandırdı. Polis, alkollü şahsı ve oğlunu, kendi araçlarıyla evlerine kadar bıraktı

Başkent'te, 'bu kadarı da olmaz' dedirtecek bir olay yaşandı. Keçiören Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli iki işçi, gecenin ilerleyen saatlerinde, Fatih Caddesi Keçiören Müftülüğü önünde, yol kenarında park halinde fakat çalışır vaziyetteki aracın içinde kendinden geçmiş bir kişi ile yanında kıvrılmış bir şekilde uyuyan ve üzerinde sadece atlet bulunan 3 yaşlarında bir erkek çocuk gördü. Şahsı uyandırmak için ellerinden geleni yapan işçiler, sonuç alamadı. Çocuğun üşümekten iki büklüm olmuş bir şekilde babasının yanında yattığını gören işçiler, durumu polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güçlükle uyandırdıkları şahsın alkollü olduğunu tespit etti. Alkollü şahıs, çevresindeki gelişmelerden korkan ve üşüyen oğlunu, sarılarak teselli etmeye çalıştı. Vatandaşın aküsü biten aracı, polis ekipleri ve çevredeki vatandaşlar tarafından güçlükle itilerek çalıştırılabildi. Aracı kullanan polis, alkollü babayı ve çocuğu alarak evlerine kadar götürdü.

Olayı polise haber veren işçilerden Adem Tunçbilek, aracın, iki-üç saattir yol kenarında park halinde çalışır vaziyette olduğunu söyledi. Aracı kontrol ettiklerinde biri çocuk 2 kişi gördüklerini ve hemen polise haber verdiklerini belirten Tunçbilek, "Baba sızmış. Uyandırmaya çalıştık uyanmadı. Aracın penceresi açık. Üzerinde sadece atlet olan çocuk, büzülmüş aracın içinde yatıyor. Aklımıza kendi çocuğumuz geldi. İnsaniyet namına yardım edelim istedik" dedi.

Diğer işçi ise, bu saatte evinde yatması gereken çocuğun bu haline çok üzüldüklerini söyledi.