Dünyaca ünlü sirk Turhal'a geliyor

Dünyaca ünlü Safari Sirki, Tokat'ın Turhal ilçesinde vatandaşlarla buluşacak. Safari Sirki, Turhal Belediyesi kültür etkinlikleri kapsamında 15-16-17-18 Ekim tarihleri arasında gösteri sunacak.

Dünyaca ünlü sirk Turhal'a geliyor
Dünya sirklerinin usta sanatçıları tarafından hazırlanan gösteriler Perşembe ve Cuma akşamları 19.00'da, Cumartesi ve Pazar günü saat 15.00'te ve 19.00'da sirk çadırında yapılacak. Geleneksel gösteri sanatları ve modern gösterilerin harmanlandığı Safari Sirki'nde denge gösterileri, palyaçolar, sihirbazlar, ateşbazlar, madrabazlar, akrobatlar, jimnastikçiler ve bir buçuk saat süren çok eğlenceli gösteriler yer alacak


Konu ile ilgili açıklama yapan Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, belediyeciliğin sadece park yapmak, kaldırım ve asfalt kaplamak olmadığını, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemenin görevi olduğunu söyledi. Başkan Ali Gözen, "Amacımız bu tür faaliyetlerle ilçemizdeki sosyal hayata renklilikler katmaktır. Geçen sene ilk defa getirmiş olduğumuz sirki bu sene de ilçemize davet ettik. Hep televizyonlarda izlediğimiz sirki Turhal halkı bir kez daha canlı olarak izleme şansı yakalayacak. Biz hemşehrilerimizin her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olduğunu biliyor ve bu doğrultuda belediyecilik anlayışı içerisinde hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.