Oto hırsızı samanlıkta yakalandı

Karabük'ün Safranbolu İlçesi'nde oto hırsızlığı yapan kişi, köyünde bir samanlıkta araçları parçalarken suçüstü yakalandı.

Oto hırsızı samanlıkta yakalandı
Safranbolu ilçesi Barış Mahallesinde Özkan Arabacı'ya ait 78 SC 126 plakalı aracın 11 Ekim günü sabaha karşı çalınması üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri yaptıkları araştırma sonucu hırsızı 24 saat içinde yakaladı.

Hırsızlık suçlarından sabıkası olan Ali S. Kastamonu'ya bağlı Kayı köyündeki bir samanlıkta çaldığı aracı parçalarken suçüstü yakaladı.

Bu arada 9 Eylül7de, Karabük 100. yıl mahallesinden çalınan Kamil Metin'e ait 34 HCA 69 plakalı Kartal marka araç da parçalanmış olarak buldu.

Araç parçaları Safranbolu Sanayi sitesinde hak sahiplerine teslim edildi. Aracının parçalanmış olduğunu gören Kamil Metin duygulanarak tepkisini şöyle dile getirdi; "Arabamın çalındığına üzülmüştüm ama şimdi bu halde görünce mahvoldum. Bulunmasına sevinemedim. Allah belasını versin." dedi.

Asgari ücretle özel sektörde şoför olarak çalışan Özkan Arabacı ise hayatta tek birikimim arabası olduğunu belirtip "Bu arabamı borç harç aldım, borcu yeni bitmişti. Ne söyleyeyim" dedi.

Samanlıkta çalınan 2 araca ait parçalanmış şekilde oto parçaları buldu. Oto hırsızı Ali S. ise Safranbolu'da çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp Karabük Kapalı Cezaevine gönderildi.