Manisalı otomobil severlere müjde

Türkiye'nin en iyi otomobil ve motosiklet firmalarının katıldığı 'Oto & Moto Show'09' adlı otomobil ve motosiklet fuarı törenle açıldı.

Manisa Belediyesi Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılış törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Tamer Balatlı ve davetliler katıldı. MTSO'nun desteği ile SNS Fuarcılık'ın organize ettiği fuarın açılışında yapılan açıklamada, küresel krizden olumsuz etkilenen otomobil sektörünü desteklemek ve gündemde tutmak amacıyla fuarın düzenlendiği, 14-18 Ekim tarihleri arasında açık kalacak fuarda Türkiye'nin en iyi otomobil ve motosiklet firmalarının son model araçlarının sergilendiği belirtildi.
Bilgilendirmenin ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün kurdeleyi keserek fuarı otomobil meraklılarının ziyaretine açtı. Başkan Ergün ve diğer konuklar daha sonra stantları gezdi. Lüks otomobilleri yakından inceleyen Başkan Ergün, direksiyon başına geçerek konfor testi yapmayı ihmal etmedi. Firma yetkilileriyle görüşerek sektörle ilgili bilgi alan Başkan Ergün, bu tür fuar organizasyonların hem sektörel hem de Manisa'ya sağladığı canlılık nedeniyle önemli olduğunu ifade etti.