Gençler internetsiz yaşayamıyor..

Gençler, internet diyor başka birşer demiyor.. Yapılan araştıralar da bunu doğruular nitelikte.. Son olarak İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre gençlerin büyük bölümü internetsiz yaşayamayacağı hissini taşıyor..

Online hayır kuruluşu YouthNet'in yayımladığı araştırmada, 16 ila 24 yaşlarındaki gençlerin yüzde 75'inin internet olmadan "yaşayamayacağı" hissine sahip olduğu belirtildi.
Araştırmaya katılan gençlerin üçte biri, sorunları hakkında birisiyle yüz yüze konuşmanın gerekmediğini, çünkü kaynakların internette mevcut olduğunu düşündüklerini açıkladı.

Araştırmada, son zamanlardaki elektronik posta ile phishing olayları gibi yüksek ölçekli güvenlik açıklarına karşın, gençlerin yüzde 76'sı da internetin "ne yaptığını bildiğin sürece" güvenli olduğunu söyledi.

Yayıncı Martyn Lewis tarafından 1995'te kurulan ve gençlere yararlı öğütler, bilgiler veren ve gönüllü çalışma olanağı tanıyan web sitelerine sahip YouthNet tarafından yapılan araştırmada elde edilen bulgular, İngiliz Lordlar ve Avam kamaralarında değerlendirilecek.