Koceli'nde çifte cinayet

Erkeğin bıçakla boğazı kesildi, kadın banyoda tek kurşunla öldürüldü.

KOCAELİ'nin Körfez İlçesi’nde her ikisi de çıplak olan 28 yaşındaki İbrahim Atışan boğazı kesilerek, 42 yaşındaki Fatma Can Kurt ise banyoda tabancayla gözünden vurarak öldürüldü.

Çifte cinayet, Körfez İlçesi’nin Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi Beste Apartmanı’nda işlendi. 3 ay önce aynı semtte bir dükkan kiralayarak inşaat malzemesi ticareti yapan İbrahim Atışan’ın dairesinin kapısını açık gören komşuları, saat 15.00 sıralarında içeriye seslenip cevap alamayında salona baktıklarında cesetle karşılaştı. Durumu hemen polise bildirdiler. Eve gelen ekipler İbrahim Atışan’ı boğazı kesilerek öldürülmüş halde buldu. Evde araştırmalarını sürdüren ekipler banyoda da adının daha sonra Fatma Can Kurt olduğu anlaşılan ve gözünden tek kurşunla öldürülmüş kadının cesedini buldu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, bazı konşuları sabah saatlerinde, adını polise bildirdikleri bir kişinin evden çıktığını gördüklerini söylediler.

İbrahim Atışan’ın oturduğu dairenin sahibi Nedim Sezgiç, bu kişinin evi iki ay kadar önce kiraladığını ve inşaat malzemesi dükkanı bulunduğunu bildiğini belirtti.

Polis yasak aşk cinayeti olduğu izlenimi verdiğini belirttiği çifte cinayetle ilgili soruşturmayı sürdürüyor.