Gaziantep Haberleri

Bir Evde Zorla Tutulan Yabanci Uyruklu 3 Sahis Kurtarildi

Gaziantep’te illegal yollarla ülkeye giren ve bir evde zorla tutulan yabanci uyruklu 3 sahis kurtarildi. Yabanci uyruklu sahislari evde zorla tuttugu tespit edilerek yakalanan 2 sahistan 1’i tutuklandi.

Gaziantep 28 Temmuz 2022 Perşembe

Gaziantep'te Binler Demokrasi Nöbetinde Bulustu

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi organizasyonunda Gaziantep Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programi, 15 Temmuz Demokrasi Meydani’nda binlerce Gaziantepliyi bulusturdu.

Gaziantep 15 Temmuz 2022 Cuma

Gaziantep'te Hirsizlik Süphelisi 8 Sahis Tutuklandi

Gaziantep’te 15 ayri hirsizlik olayini gerçeklestiren ve çok sayida suç kaydi bulunan 18 süpheli sahis suçüstü yakalandi. Süphelilerden 8’i adli mercilerce tutuklanirken, 1 süpheli hakkinda adli kontrol karari verildi. Diger 9 süpheli i

Gaziantep 11 Temmuz 2022 Pazartesi

Ortez Protez Yapim Ve Uygulama Merkezi Engellilerin Yasamina Dokunuyor

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi’ne bagli Ortez Protez Yapim ve Uygulama Merkezi’nde üretilen medikal ürünler, dar gelirli engelli bireylerin yasam kalitelerini yükseltiyor.

Gaziantep 11 Temmuz 2022 Pazartesi

Gaziantep'ten Konya'daki Doktorun Öldürülmesine Tepki

Saglik-Sen Gaziantep Sube Baskani Mehmet Ali Arayici, Konya’da görev yapan Uzman Dr. Ekrem Karakaya’nin görevi basinda katledilmesini kinayarak, saglik çalisanlarinin can güvenliginin saglanmasi için gerekli tedbirlerin alinmasini istedi.

Gaziantep 7 Temmuz 2022 Perşembe

2 Kisinin Öldügü Silahli Kavgayla Ilgili 1 Zanli Tutuklandi

Gaziantep’te alacak verecek meselesi nedeniyle pompali tüfeklerin kullanildigi ve 2 kisinin hayatini kaybettigi kavga ile ilgili adliyeye sevk edilen 2 zanlidan 1’i tutuklandi. Diger zanli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Gaziantep 25 Mayıs 2022 Çarşamba

Gaziantep'teki Biçakli Kavgayla Ilgili 1 Tutuklama

Gaziantep’te iki grup arasinda çikan ve bir kisinin ölümüyle sonuçlanan biçakli sopali kavga ile ilgili gözaltina alinan 3 zanlidan 1’i tutuklandi. Diger 2 zanli ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Gaziantep 25 Mayıs 2022 Çarşamba

Gaziantep'te Kuzenler Arasinda Silahli Kavga Açiklamasi 1 Ölü, 2 Yarali

Gaziantep’te, miras nedeniyle kuzenler arasinda çikan satirli ve silahli kavgada kadin dogum uzmani olan akrabasi tarafindan silahla vurulan sahis hayatini kaybetti. Olay sonrasi iki kisi de yaralandi.

Gaziantep 10 Mayıs 2022 Salı

FETÖ/PDY Firarisi Gaziantep'te Yakalandi

FETÖ/PDY üyeliginden hakkinda 6 yil 5 ay 15 gün kesinlesmis kesinlesmis hapis cezasi bulunan F.B. isimli firari Gaziantep’te düzenlenen operasyonla yakalandi. Süpheli sahis, yakalandiktan sonra sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.

Gaziantep 9 Mayıs 2022 Pazartesi

Gaziantep'te FETÖ/PDY Firarisi Yakalandi

Gaziantep’te, FETÖ/PDY üyeliginden hakkinda 6 yil 3 ay kesinlesmis kesinlesmis hapis cezasi bulunan E.A. isimli firari yakalandi. Süpheli sahis, yakalandiktan sonra sevk edildigi adli makamlarca tutuklandi.

Gaziantep 7 Mayıs 2022 Cumartesi

Gaziantep'te Yüksek Akim Uyarisi

Gaziantep Büyüksehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollari (TCDD) is birliginde yapiminda sona gelinen GAZIRAY Banliyö Metro Hatti’na 09 Mayis Pazartesi Günü, test ve devreye alma çalismalari çerçevesinde 25 bin volt altern

Gaziantep 5 Mayıs 2022 Perşembe

THY Uçagina Yildirim Çarpti

THY’nin Gaziantep-Istanbul seferini yapan TK2939 sefer sayili uçagina kalkistan bir süre sonra yildirim düstü. Yolcularin büyük panik yasadigi uçak Adana’ya zorunlu inis yapti.

Gaziantep 1 Mayıs 2022 Pazar

Gaziantep'te Hirsizlik Süphelisi 6 Sahis Tutuklandi

Gaziantep’te çesitli hirsizlik suçlarindan gözaltina alinan 8 süpheli sahistan 6’si adli mercilerce tutuklandi.

Gaziantep 29 Nisan 2022 Cuma

Gaziantep'te Hirsizlik Süphelisi 14 Sahis Tutuklandi

Gaziantep’te çesitli hirsizlik suçlarindan gözaltina alinan 23 süpheli sahistan 14’ü adli mercilerce tutuklandi.

Gaziantep 28 Nisan 2022 Perşembe

Baskan Fatma Sahin'den 23 Nisan Kutlamasi

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin, yayimladigi mesaj ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutladi.

Gaziantep 22 Nisan 2022 Cuma
 1  2  ...  18  19  20  ...  32  33